Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere

Østjysk restaurant kan blive Årets Restaurant

Fru Larsen, Hotel og Restaurant i Laurbjerg restaurant med indehaverne Tommy friis og Birgitte Skibsted Friis. Foto: Kim Haugaard

Østjysk restaurant kan blive Årets Restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant Fru Larsen i Laurbjerg er blandt de 18 danske restauranter, der lige inden påske blev prenomineret til Årets Restaurant af Den Danske Spiseguide.

LAURBJERG: Hvert år i oktober uddeler Den Danske Spiseguide den attraktive hæderspris, Årets Restaurant, og for første gang er Fru Larsen iblandt de 18 pre-nominerede restauranter.

Dermed er restaurant Fru Larsen i virkelig fint selskab og hård konkurrence om de seks slutnomineringer, som offentliggøres i juni. De seks slutnominerede restauranter skal efterfølgende hver især vise deres individuelle niveau ved en nomineringsmiddag. Den endelige afgørelse om den attraktive titel falder i efteråret.

Umiddelbart før påske modtog restauranten nyheden om, at Den Danske Spiseguide i år har pre-nomineret stedet til hædersprisen Årets Restaurant 2017.

- Det er fornemt selskab, vi er i, og det sætter vi en store ære i. Det er et skulderklap til både os som ejere og til de ansatte. Det viser, at der bliver sat pris på det arbejde, vi lægger i det. Det giver blod på tanden til at gøre det bedre i morgen, siger Tommy Friis om pre-nomineringen og tilføjer:

- Man kan sige, at der er langt fra 18 til seks, men jeg tror på, at alt er muligt. Det er på lige fod, vi konkurrerer, så jeg tror på, at vi kan blive blandt de sidste seks.

Pre-nomineringerne fordeler sig på hele landet. Når slutnomineringerne foreligger ultimo juni, er det målet, at der blandt de seks, som skal præsentere deres individuelle niveau med nomineringsmiddage i august/september, er to kandidater fra Jylland/Fyn, to fra Sjælland og to fra Københavns-området fra bruttolisten.

Fru Larsen kommer i fornemt selskab
Pre-nomeneringer
  • Mortens kro, Aalborg
  • Fru Larsen, Laurbjerg
  • Mejeriet, Mårslet
  • Koch, Aarhus C
  • Ti Trin Ned, Fredericia
  • Restaurant Bind, Kruså
  • Tree-Top,Vejle
  • Falsled Kro, Millinge
  • Lieffroy, Nyborg
  • The Restaurant by Kroun, Skodsborg
  • Babette, Vordingborg
  • Frederiksminde, Præstø
  • Dragsholm "Slotskælderen", Hørve
  • Aoc, København K
  • Kiin-Kiin, København N
  • Marchal, København K
  • Mielcke & Hurtigkarl, Frederiksberg C
  • Spontan/Brus, København N