Rumænsk mand indrømmer tricktyveri

En rumænsk mand på 25 år indrømmede i grundlovsforhør at have været med til, sammen med en kvinde, at snuppe et dankort fra en kvinde i Hammel og bruge løs af det. Arkivfoto

Rumænsk mand indrømmer tricktyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 25-årig rumænsk statsborger indrømmede i retten i Randers tricktyveri fra en kvinde i Hammel med efterfølgende databedrageri, da kortet blev brugt til at handle og hæve for næsten 8000 kroner. Det udløste en varetægtsfængsling i fire uger.

Randers: En 25-årig rumænsk statsborger indrømmede i et grundlovsforhør i Randers fredag at have været medvirkende til tricktyveri af dankort samt databedrageri i Hammel og omegn 15. august. Det gik ud over en kvindes dankort, hvor pinkoden blev afluret i en butik og kortet stjålet, da kvinden efterfølgende blev spurgt om vej. Og så fik den 25-årige, der var sammen med en ukendt kvinde, ellers travlt med at hæve penge og handle på kortet.

Mellem klokken 10.15 og klokken 11.38 blev der hævet og handlet for næsten 8000 kroner i nærliggende butikker.

Der blev hævet 2300 kroner i Sparekassen Kronjylland i Hammel, og derefter gik turen til Shell i Hammel, hvor der blev købt for 1350 kroner, i kiosken i Galten blev der hævet 1641 kroner på kortet, i Superbrugsen i Galten blev der købt for 800 kroner og på OK Plus Tanken i Ry blev der handlet for 1644 kroner.

Den 25-årige mand indrømmede at have foretaget den første hævning, og ellers var det kvinden, der gjorde resten, meddelte han via sin kvindelige tolk.

- Men du var med, og du vidste, hvad der foregik, spurgte anklageren Jhin Lee, Østjyllands Politi.

Ja, svarede den rumænske mand, gennem tolken.

Hvordan, tricktyveriet var foregået, står hen i det uvisse, for anklageren bad om at få lukket dørene i grundlovsforhøret, idet der stadig er en kvindelig medgerningsmand på fri fod, som ikke skal have lejlighed til at få at vide, hvordan den sigtede har forklaret sig.

Forsvarer Mogens Freinsilber protesterede ikke, og dommer Astrid Lohmann Knudsen lukkede så dørene.

Manden blev varetægtsfængslet i fire uger og kærede ikke kendelsen. 

 

Rumænsk mand indrømmer tricktyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce