Tog-folk godt modtaget på Christiansborg


Tog-folk godt modtaget på Christiansborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Positiv dialog om Laurbjerg-trinbræt.

»Det var en meget positiv modtagelse. Vi fik både ros og anderkendelse for at fremlægge sagen kort og klart.«

Sådan lyder det fra borgmester Nils Borring (S) efter, at han torsdag formiddag var til foretræde hos Folketingets transportudvalg på Christiansborg om genåbning af et trinbræt i Laurbjerg.

Langt størstedelen af Folketingets partier var repræsenteret ved mødet.

»De sagde også, at vi har en god sag, så næste skridt er, at vi tager kontakt til transportminister Magnus Heunicke, for at se hvad han kan gøre,« tilføjer borgmesteren.

Foretrædet varer altid kun et kvarter, men udvalgets medlemmer nåede at stille en del spørgsmål, for eksempel om der er plads til at toget kan standse i Laurbjerg, om der er lokal opbakning, og om byrådet er enig om sagen.

Med på turen var Venstres gruppeformand Flemming Nørgaard og Birgit Liin, formand for Borgergruppen 'Trinbrættet tilbage til Laurbjerg.

Hun er også meget tilfreds med besøget.

»Det gik forrygende, vi kunne ikke få en bedre modtagelse. Jeg er overrasket over, at medlemmerne af udvalget var så bramfrie. Normalt får man et 'politikersvar' ved den slags møder, men det var en meget direkte og positiv dialog,« siger Birgit Liin.

Hun har selv gjort et stort forarbejde i sagen og påpeget flere fejl i den rapport, som Trafikstyrelsens strukturudvalg udsendte i foråret 2014.

Genåbning af trinbrættet koster mellem godt ti mio. kr. og 15 mio. kr. Favrskov Byråd har budgetteret med, at man vil betale op til fem mio. kr. af etableringsomkostningerne.

Tog-folk godt modtaget på Christiansborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce