Venstre klar med ny folketingskandidat

Anders G. Christensen vil i Folketinget. Arkivfoto: Scanpix


Venstre klar med ny folketingskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis medlemmerne af Venstre i Favrskov stemmer, som kredsbestyrelsen foreslår, bliver tidligere borgmester Anders G. Christensen valgt som ny folketingskandidat for Venstre.

Pladsen som folketingskandidat for Venstre blev ledig, efter at folketingsmedlem Britt Bager fornylig ganske overraskende skiftede til Djurskredsen.

»Jeg brænder for politik, og jeg blev rigtig glad for tilbuddet om at blive kandidat for Favrskov. Sådan en chance får jeg måske kun den ene gang i livet, og jeg har fået fuld opbakning fra min familie,« siger en stolt Anders G. Christensen.

Det er kredsbestyrelsen for Venstre i Favrskov, der anbefaler medlemmerne at vælge Anders G. på opstillingsmødet torsdag 27. oktober i InSide i Hammel.

»Ved at anbefale Anders har vi lagt vægt på at finde en kandidat, som er lokal, og som vi kender som både en trofast og erfaren politiker. Han har et enormt netværk i hele den Østjyske Storkreds, og Anders har altid arbejdet hårdt for både lokale og østjyske emner. Det drejer sig blandt andet om en Kattegatforbindelse, udvidelsen af E45 og rute 26. I det hele taget er Anders G. højt respekteret for sine meningers mod,« siger formanden for Venstres Kredsbestyrelse i Favrskov Gunnar Vinge-Hansen.

»Anders G. er en politiker ude fra den virkelige verden, og han kender danskernes hverdag. Han bliver et stærkt kort for Favrskov, når han bliver valgt til Folketinget,« tilføjer han.

Anders G. Christensen, der er klubchef for Aarhus 1900 Atletik og Motion, var den sidste borgmester i den tidligere Hadsten Kommune, og han stod i spidsen for dannelsen af Favrskov Kommune, og var kommunens første borgmester.

Han var partiets spidskandidat ved kommunalvalgene i 2009 og i 2013, hvor han måtte se sig slået af Nils Borring (S). Anders G. Christensen er fortsat medlem af byrådet i Favrskov.

Anders G. Christensen er 54 år gammel, oprindelig landbrugsuddannet og bor i Hadsten med hustruen Jane. Parret har tre voksne døtre.

Venstre klar med ny folketingskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce