Brød, is og kød: Forretninger på Frederiksbjerg går sammen om mini-streetfood

Hindbærsnitter i en ny fortolkning er noget af det, man kan opleve på de tre forretningers mini-streetfood på Sankt Pauls Kirkeplads. Foto: Tine Lajer

Brød, is og kød: Forretninger på Frederiksbjerg går sammen om mini-streetfood

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagter, bager og isbutik rykker i fællesskab ud på fortovet ved Sankt Pauls Kirkeplads fredag i festugen.

AARHUS: Fredag får byen endnu et streetfood-marked - dog i mini-udgave og kun for en enkelt dag.

Slagterriget, Schweizerbageriet og Paradis i M. P. Bruuns Gade går fra klokken 12 på gaden foran slagterbutikken, og til festuge-stemning fra teltet på Sankt Pauls Kirkeplads vil de tre detailbutikker sælge og give smagsprøver på udvalgte produkter.

- Vi arbejder sammen for at fremme Frederiksbjerg som en vigtig del af byen i forhold til madvarer. Vi går på gaden for at vise vores samarbejde, og hvad vi kan med madvarer, og desuden for at skabe en mere løs stemning og få en tættere kontakt med vores kunder. Vi bygger bro, som jo også er temaet for festugen, fortæller indehaver af Schweizerbageriet Tine Lajer.

Hun oplyser, at Paradis sælger is fra en tuk tuk, men slagteren byder på hjemmelavede specialiteter og mexicanske hotdogs ved et langbord. Fra samme bord tilbyder bageren nyfortolkninger af kage-klassikere som blandt andet hindbærsnitter, trøfler og muffins.

Brød, is og kød: Forretninger på Frederiksbjerg går sammen om mini-streetfood

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.