Fylder 90 år: Christen Kjeldsen

Christen Kjeldsen

Fylder 90 år: Christen Kjeldsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

90 Christen Kjeldsen, Langenæs, fylder 90 år søndag 11. marts.

Christen Kjeldsen er af bondeslægt fra Randers-egnen, men valgte landbruget fra og blev student fra Randers Statsgymnasium og cand.oecon. fra Aarhus Universitet. Han var ansat i 32 år i salgsadministrationen i IBM Danmark og var med til at lede store virksomheder godt over i edb-alderen.

Fritiden var lige fra studieårene optaget af frivilligt arbejde, især af organisatorisk art inden for motionssporten, bl.a. som initiativtager til Marselisløbet. Aarhus 1900 atletik-, motions- og orienteringsafdelinger havde hans store interesse, men også Lyseng Svømning, Røde Kors, Socialdemokratiet, FFAO Folkedansere, skolebestyrelse m.m. havde gavn af hans frivillige indsats.

Christen Kjeldsen blev handicappet for 25 år siden efter en hjerneblødning, men har trods det levet et indholdsrigt liv, først i Højbjerg og siden på Langenæshus. Sammen med hustruen Ida har han holdt både guld- og diamantbryllup og fulgt med i de tre børns liv, hvoraf de to er læger og den ene jurist, samt de syv børnebørns udvikling i Danmark og i USA.

Det seneste par år har adressen været Plejehjemmet Augustenborggade 27, hvor han nyder godt af opmærksom og venlig pleje. Trods lidt svækkede sanser har han bevaret sin humoristiske og positive tilgang til livet. Fødselsdagen fejres på Langenæshus.

Fylder 90 år: Christen Kjeldsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce