Hofreporter fylder 60 år

Trine Larsen, journalist på Billed-Bladet, deltog i castrum doloris for særligt indbudte gæster i Christiansborg Slotskirke i forbindelse med prins Henriks død. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Hofreporter fylder 60 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 Trine Larsen, journalist og hofreporter, Hellerup, fylder 60 år onsdag 16. maj.

Trine Larsen, der af mange kendes som kongelig ekspert, arbejder som hofreporter på Billed-Bladet. Det har hun senest gjort siden 2005, hvor hun tog en afstikker på fem år til Ekstra Bladet. Her skrev hun også om den kongelige familie. Hun er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1984. Sammen år kom hun til Politikens kriminalredaktion, og efter et par år her gik turen til dagbladet BT.

Efter godt ti år her kom Trine Larsen til Nordisk Film, hvor hun var med i redaktionen bag "Meyerheim After 8" og "Meyerheim & Co". Herfra gik turen til TV2 i Odense, hvor Trine Larsen blev studievært bl.a sammen med Bubber på morgen-tv i weekenderne - det, der i dag kendes som "Go' Morgen Danmark". At skrive og beskrive trak mere end studierne, så da jobbet som royal reporter blev ledigt på Billed-Bladet, tog Trine Larsen imod tilbuddet, og i 1998 skrev hun bogen "Alexandra" om prins Joachims første hustru, prinsesse Alexandra, senere grevinde Alexandra.

Fra første dag på Billed-Bladet med dronning Margrethe og prins Henrik som stofområde fik Trine Larsen god, personlig kontakt med prinsen. Deres mangeårige gode samarbejde betød, at Trine Larsen deltog i mindehøjtideligheden sammen med prinsens 200 gode venner, dagen før bisættelsen i Christiansborg Slotskirke efter prins Henriks eget ønske.

De mange rejser og daglige opgaver på Billed-Bladet har givet Trine Larsen en stor indsigt i den kongelige familie, de kongeliges liv og arbejdsopgaver, og hun er, især de senere år, blevet en hyppig gæst på diverse tv-stationer som kongelig ekspert. De seneste seks år har hun været fast deltager på DR i P4 Panelet, et menings-panel, der sendes direkte hver søndag morgen. Trine Larsen er medlem af bestyrelsen i den danske afdeling af den franske champagne-organisation, Confrérie du Sabre d'Or, hvor champagnenydere sabler champagneflaskerne, inden de drikker de boblende dråber.

Hofreporter fylder 60 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce