Hotelmand fik nok af Aarhus - og endte ved Fuglsø

Peter Brinks er i dag leder af Fuglsøcentret.

Hotelmand fik nok af Aarhus - og endte ved Fuglsø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Brinks er hoteludvikler med speciale i forandringer og renoveringer. Nu fylder lederen af Fuglsøcentret 50 år.

50 Peter Brinks, administrerende direktør, fylder 50 år fredag 24. august.

Det med at skulle udbygge eller starte noget nyt er ikke fremmed for Peter Brinks, der har 33 års erfaring i branchen. Der er fart over feltet, hvor han har sat sine fodaftryk.

Peter Brinks er født i Løgstrup, men familien flyttede til Grindsted. Efter studentereksamen blev han indskrevet på Aarhus Universitet for at læse jura. Men efter fire måneder indså den unge mand, at hverken Aarhus eller jura var noget for ham. Han foretrak et job som natportier på Hotel Scandic i Esbjerg. Her var han to år, indtil Hotel Koldingfjord stod færdigt i 1990.

Her tilbragte Peter Brinks fem år. Først som receptionist, siden som sælger, inden han indtog stillingen som konferencechef. Men så stod Maersk Air og manglede en sælger i det nordtyske og syddanske område. Et job med base i Billund, men som også indebar cirka 120 rejsedage i udlandet om året. Efter tre år blev han hentet til Maersk Rejsebureau i Aarhus som stedfortrædende for bureaudirektionen.

I 2000 rykkede det igen for at komme sydover. Denne gang skulle Peter Brinks stå for totalrenoveringen af Best Western Saxildhus i Kolding. To år senere var det igen tidligere kontakter, der anbefalede ham over for Realdania, der ejer Hindsgavl Slot. Der blev bygget om for et trecifret millionbeløb i løbet af hans fem år i virksomheden, og samtidig blev omsætningen fordoblet. Han var også i perioden involveret i Restaurant Oluf Bagers Gaard i Odense samt Nr. Vosborg i Ulfborg.

I 2007 blev han headhuntet til Fleggaard Koncernen, hvor han skulle stå for den nyoprettede hoteldivision, der omfattede Best Western Hotel Des Nordens i Tyskland samt Hotel Fakkelgaarden på den danske side af grænsen. De næste fire år stod på kæmpe ombygninger, især af det tyske hotel.

Mange arbejdspladser

I 2011 var han kort forbi COOP/FDB's kursusejendom Severin Kursuscenter, før det igen trak i ham med nye udfordringer, denne gang på Djursland. I 2012 overtog han ansvaret for Hotel Fuglsøcentret. Hotellet var konkurs og uden kunder og ansatte. I løbet af relativ kort tid fik han opbygget en ny virksomhed, der omsætter for 30 millioner kroner årligt, og der blev skabt mange arbejdspladser. Dette betød også, at hotellet vandt Region Midts Turismevækstpris, hovedprisen, i 2015.

Peter Brinks har nu været seks år på Hotel Fuglsøcentret. Stedet er især blevet kendt som det største privatejede spillested i Danmark med årligt 45 koncerter. Samtidig bliver der hele tiden lavet nye tiltag så som Fuglsø Sommerhusudlejning, der er gået ind i direkte konkurrence med de større sommerhusbureauer i Danmark.

Peter Brinks har fire børn fra sit tidligere ægteskab. I dag er han gift med iranske Maria Brinks Arianfar, der er journalist, og som blandt andet også arbejder med integration og velgørenhed.

Hotelmand fik nok af Aarhus - og endte ved Fuglsø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce