Kendt navn i Aarhus: Jens Wærum fylder 80 år

Jens Wærum fylder 80 år. Arkivfoto

Kendt navn i Aarhus: Jens Wærum fylder 80 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80 Jens Wærum, Aarhus C, forhenværende herreekviperingshandler, fylder 80 år søndag 25. november.

Jens Wærum blev i 1955 stillet i udsigt at komme i bank eller komme til handel. Bestemmelsen blev handel, idet han kom i lære hos Bajsen i Ryesgade. Efter soldatertiden blev han ansat i metervareafdelingen hos Salling, hvor han avancerede til souschef i herre- og drenge-afdelingen.

Herefter blev han ansat som souschef i Odense hos Vagn Larsen. Et år senere købte Vagn Larsen USA Herremagasin i Vejle, hvor Jens Wærum blev forretningsfører for butikken. Under denne periode tog han en merkonomeksamen i markedsføring samtidig med, at han blev træner og spiller i Vejle Boldklub.

I 1976 købte Vagn Larsen butikken EBM i Østergade i Aarhus, og en travl, gylden periode for forretningsfører Jens Wærum blev understøttet af flere lærerige kurser.

I 1980 købte Jens Wærum selv i Østergade i Aarhus en dengang kendt damebutik, som han indrettede til "Lady". Her overtog hans kone Jytte chefjobbet. Samme år købte Jens Wærum desuden i Ryesgade en butik, som fik navnet "Mr. Wærum". Både "Lady" og "Mr. Wærum" opnåede at blive kåret som "Shop of the year".

Gennem årene har Jens Wærum siddet i flere bestyrelser, bl.a. som formand i Ryesgadeforeningen og bestyrelsesmedlem i City Konto og Aarhus Købmandsskole. Desuden han været censor gennem en lang årrække på Handelsfagskolen.

I sin fritid deltager han i arbejdet hos Rotary samt i Aarhus Borgerlige Skydeselskab. Som gammel divisionsspiller nærer han stor interesse for håndbold og fodbold og er i dag en ivrig golf- og bridgespiller.

Jens Wærum har sammen med hustruen Jytte de to sønner Ulrik og Jesper, som har beriget familien med fem børnebørn.

Kendt navn i Aarhus: Jens Wærum fylder 80 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce