Manilow giver den stadig gas i Las Vegas

Sangeren Barry Manilow på scenen i Beverly Hills for to år siden. Nu fylder han 75 år. Foto: Mark Ralston/Ritzau Scanpix

Manilow giver den stadig gas i Las Vegas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den amerikanske popstjerne Barry Manilow fylder 75 år søndag 17. juni, og det ser ud til, at han stadig har det fint med at stå på en scene. Han er på turné.

75 De fleste kommer uvilkårligt til at tænke på Barry Manilow, når de hører evergreens som "Mandy" og "Copacabana". Det er sange, som Manilow gjorde til kæmpehits i 1974 og 1978, og det er sange, han ikke slipper for at synge og spille på sit piano, når han giver koncert.

Og Barry Manilow optræder stadig på scener i både sit hjemland, USA, og i udlandet. Også selv om pensionisttiden egentlig har indfundet sig for Barry Alan Pincus, som var det navn, han fik i sin fødeby, New York. Han fylder 75 år søndag 17. juni. Men i dagene omkring sin fødselsdag er han i fuld gang med at optræde i Las Vegas.

Programmet siger koncerter på de tre aftener op til fødselsdagen, og senere i juni giver han yderligere tre koncerter i den berømte spilleby i Nevadas ørken. Koncertkalenderen på hans hjemmeside er fyldt til ud på efteråret. Han skal blandt andet tilbage til Las Vegas, og han skal på turné i Storbritannien.

Barry Manilow har i sin karriere været særlig populær hos kvinder. Han blev gift som helt ung med Susan Deixler i 1964, men to år senere var ægteskabet slut. Det var inden berømmelsen. Da han blev berømt, var han en mand, der så godt ud og lavede god musik, og så var han ungkarl.

Men i 2017 skete der noget, som kom bag på mange. Magasinet People bragte en billedserie med Manilow og hans partner, der viser sig at være en mand. Han hedder Garry Kief. De to har kendt hinanden siden 1978, da Kief blev manager for Manilow og altså også hans bedre halvdel. I april 2014 blev de gift, men de holdt deres forhold hemmeligt frem til 2017.

Som en forklaring på hemmelighedskræmmeriet sagde Manilow til People, at han var bange for reaktionen hos sine fans.

- Jeg troede, at jeg ville skuffe dem, hvis de vidste, at jeg var homoseksuel.

Manilows karriere begyndte i 1973. Han har udgivet omkring 30 album, det seneste i 1987, plus opsamlinger og liveindspilninger. Han har desuden været producer for kunstnere som Bette Midler og Dionne Warwick.

Manilow giver den stadig gas i Las Vegas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce