Elever på dødsliste før sidste skoledag

Rektor på Marselisborg Gymnasium har aflyst al undervisning på 3.g'ernes sidste skoledag, da en dødsliste med navngivne elever fra 1.g og 2.g er begyndt at dukke op på Facebook. Modelfoto: Kristian Sæderup

Elever på dødsliste før sidste skoledag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vred rektor på Marselisborg Gymnasium aflyser undervisningen mandag. Han vil ikke udsætte 1. og 2.g?ere for 3. g?ernes vandvendetta.

Eleverne i 1. og 2. g på Marselisborg Gymnasium skal ikke i skole mandag, hvor 3 g'erne holder sidste skoledag inden læseferien.

Rektor Arvid Bech har aflyst undervisningen.

»Jeg vil ikke udsætte 1. og 2. g'erne for de vandkampe, jeg ved, at 3. g'erne har planlagt,« siger Arvid Bech, der ikke lægger skjul på, at han er temmelig vred.

På en Facebookgruppe, der kaldes en »dødsliste« figurerer navngivne 1. og 2. g'ere. De er udpeget som særlige mål for 3 g'ernes vandballoner.

»Jeg må sige, at det er jeg vred over. Det er selvfølgelig for sjov, at de kalder den en dødsliste, men jeg er nødt til at fortælle dem, at når noget står skrevet, så står det skrevet. Og et antal elever står der med navns nævnelse. Dem er det min opgave at beskytte,« siger Arvid Bech.

Han understreger, at han ikke har det mindste imod, at 3. g'erne har det sjovt på deres sidste skoledag.

»Men det er bare eskaleret gennem de sidste år. Og nu er det altså kammet over. 3. g'erne har svært ved at forstå, at der er nogle grænser, som skal overholdes,« siger Arvid Bech.

Han fortæller, at mens nogle af 1. og 2. g'erne godt kan leve med 3. g'ernes hårdhændede løjer, så er der andre, som føler sig utrygge og nervøse.

»De kaster med vandballoner, og de kaster hårdt. Desuden er der altid noget, der går i stykker. Derfor siger jeg nu, at nok er nok,« siger Arvid Bech.

Den undervisning, 1. og 2. g'erne mister i dag, gennemføres senere på foråret, mens 3. g'erne er til eksamen.

Elever på dødsliste før sidste skoledag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce