Vilde planer: Bestseller vil bygge Danmarks højeste højhus

Siden byrådets vedtagelse af en lokalplan, der i 2013 muliggjorde anlæggelsen af en outletby på nordsiden af motorvejen, har der været stilhed om planerne, men nu er Bestseller klar til at realisere planerne, som blandt andet omfatter opførelsen af Danmarks højeste højhus. Foreløbig illustration: Bestseller

Vilde planer: Bestseller vil bygge Danmarks højeste højhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En butiksby med restauranter, hotel og et over 200 meter højt højhus er på tegnebrættet hos Bestseller i Brande. Byen skyder op i 2019.

Brande: Brande får Danmarks højeste højhus. Folkene bag planen er modekoncernen Bestseller, som har base i Brande. Udover det over 200 meter høje højhus, skal der bygges en butiksby med restauranter, butikker og et hotel - spaden stikkes i jorden tidligst i 2019.

- I nu mere end 30 år har vi været glade for at være i Brande, og vi føler, at vi indgår som en naturlig del af lokalsamfundet. Det gælder både vores fysiske tilstedeværelse, de mange medarbejdere vi har, der er bosat lokalt, samt rækken af lokale initiativer, som vi gennem årene har været med til at støtte, fortæller Anders Krogh Vogdrup, projektansvarlig i Bestseller.

Vi ser Bestsellers projektplaner som en stor mulighed for byen, der kan være med til at skabe en base for dynamisk liv i hele Brande.
Hans Ulbrichsen, formand, Brande Handelsstandsforening.
2019 skulle angiveligt blive året, hvor Brande får Danmarks højeste højhus og en hel butiksby - Det er planerne fra Bestseller. Foreløbig illustration: Bestseller.
2019 skulle angiveligt blive året, hvor Brande får Danmarks højeste højhus og en hel butiksby - Det er planerne fra Bestseller. Foreløbig illustration: Bestseller.

30 butikker i byen

Da motorvejen rundt om Brande åbnede for år tilbage, forberedte Bestseller sig på en fremtidig udvidelse ved at forbinde deres nuværende arealer på indersiden af motorvejen med deres jord på den anden side af motorvejen med en tunnel, som modekoncernen selv finansierede med en tocifret millioninvestering. I mellemtiden har der været stille omkring projektet, men nu har Bestseller valgt at genåbne investeringsplanerne.

Invitere folk ind

Der vil være fokus på at bygge Bestsellers kerneværdier ind i projektet, og der kommer ikke til at blive tale om et butikscenter i klassisk forstand - det er snarere en udvidelse af Bestsellers nuværende aktiviteter i Brande.

- Retail og butiksmiljø er en del af vores dna i Bestseller, og derfor giver det rigtig god mening at blande virkelige kundeoplevelser ind i vores dagligdag. Rigtige kunder giver os en læring, som vi kan tage med os, og bruge til at blive endnu bedre, fortæller Anders Krogh Vogdrup om baggrunden for projektet.

En del af det nye projekt vil fokusere på at åbne op og invitere lokalsamfundet med, så der kan skabes oplevelser og nye shoppingmuligheder for borgere og foreninger i Brande. Planen er at give noget tilbage til byen og dens borgere ved at oprette naturstier, løberuter, legepladser eller lignende på området.

- Vi vil gerne åbne vores virksomhed op ved at re-tænke den måde, den indgår i lokalsamfundet, og vi håber på den måde at skabe noget værdi for både medarbejdere og borgere i Brande, siger Anders Krogh Vogdrup.

Ikke en konkurrent

- Projektet skal ikke ses som en konkurrent til midtbyens butiksliv, men snarere et supplement til de eksisterende muligheder i Brande. Håbet er, at det kan skabe basen for et vedvarende kundegrundlag i byen, pointerer Anders Krogh Vogdrup, der får opbakning fra den lokale handelsstandsforening:

- Vi ser Bestsellers projektplaner som en stor mulighed for byen, der kan være med til at skabe en base for dynamisk liv i hele Brande - ikke bare hos Bestseller - men i høj grad også hos de lokale erhvervsdrivende i Brande. Et større kundegrundlag er en fordel for alle parter, udtaler Brande Handelsstandsforenings formand, Hans Ulbrichsen.

Vilde planer: Bestseller vil bygge Danmarks højeste højhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce