10.000 solgte billetter på en måned: Musicals hitter under juletræet

Billetterne til Musikhusets kommende musicals går som varme klejner i juletiden. Den seneste måned alene, er der solgt 10.000 billetter til fire musicals i 2019-20. Den første musical, som det århusianske publikum kan opleve, er 80'er klassikeren, "Flashdance - The Musical" med Silas Holst og Sicilie Gadberg i hovedrollerne. Den kommer til byen til april. Pressefoto

10.000 solgte billetter på en måned: Musicals hitter under juletræet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke mindre end 10.000 billetter til den kommende sæsons musical-forestillinger er den seneste måned blevet solgt i Musikhuset, hvor musicals er den helt store sællert.

AARHUS: 2019 byder "Flashdance - The Musical", "Tarzan - The Musical" og "Sanne - The Musical", mens "Den skaldede frisør - The Musical" allerede er programsat til 2020. Musikhuset har fire store musicals på programmet i 2019 og 2020, og de får publikum til billetlugen, særligt her ved juletid, hvor der alene i den seneste måned sammenlagt er blevet solgt 10.000 billetter til de fire musicals.

- Musicals er store, festlige overflødighedshorn, som, vi med glæde, kan se, vinder stort indpas hos vores publikum. Det er en fornøjelse at arbejde med at præsentere og videreudvikle store musicalkoncepter på den danske scene, og vi er stolte af det program, vi foreløbigt tilbyder i de kommende to år, udtaler Musikhusets kunstneriske chef, Mette Kier, i en pressemeddelelse.

Salget den seneste måned bringer det samlede antal op på 34.000 solgte billetter, der bare ligger og venter på at blive indløst til en musicaloplevelse i Musikhusets største sal. Og mon ikke mange af billetterne er at finde under juletræet.

For at imødekomme efterspørgslen har Musikhuset netop sat flere ekstra forestillinger i salg. "Flashdance" spiller tre ekstra gange, mens seks ekstra forestillinger af "Tarzan" nu er i kalenderen. I alt byder de fire musicals på 56 forestillinger.

Den store efterspørgsel ligger fint i tråd med, at musicalen "Seebach" i april og maj i år, alene spillede 32 forestillinger. Med over 43.000 billetter, er det er den bedst sælgende musical nogensinde i Musikhuset.

10.000 solgte billetter på en måned: Musicals hitter under juletræet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce