Aarhus Symfoniorkester i Elbphilharmonien

Aarhus Symfoniorkester giver i august koncert i Elbphilharmonien i Hamborg. Pressebillede: Sophie Wolter

Aarhus Symfoniorkester i Elbphilharmonien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver det første danske orkester i Elbphilharmonien, når Aarhus Symfoniorkester giver koncert 23. august.

Aarhus/Hamborg: Aarhus Symfoniorkester indtager Elbphilharmonien i august, og bliver dermed det første danske orkester i det nye musikhus i Hamborg.

Koncerten er et samarbejde mellem Aarhus Symfoniorkester, Aarhus Festuge, og to store tyske kulturinstitutioner, kunstfestivalen Kampnagel og koncertsalen Elbphilharmonien i Hamborg, samt sangeren og komponisten Shara Nova (My Brightest Diamond).

Samarbejdet folder sig ud i koncerten "Seven Deadly Pearls", der får premiere torsdag 23. august i Elbphilharmonien. Århusianere, der gerne vil høre musikken, behøver dog ikke at tage helt til Hamborg, da samarbejdet også kan opleves ved Aarhus Festuge. Det sker til gallaåbningen af festugen 31. august og ved en koncert lørdag 1. september, hvor festugens besøgende kan købe billet.

- I Aarhus Symfoniorkester er vi utroligt glade for samarbejdet med Aarhus Festuge. At kunne præsentere et internationalt projekt med tre så stærke kulturaktører fortsætter trenden fra et veloverstået kulturby-år. At vi oven i købet bliver det første danske symfoniorkester i den storslåede Elbphilharmonie, er utroligt spændende og viser den retning, vi forfølger for orkestrets kunstneriske udvikling, siger Kristian Rahbek Knudsen, musikchef for Aarhus Symfoniorkester.

Billetter til koncerten i Elbphilharmonie er til salg nu via www.elbphilharmonie.de samt www.kampnagel.de. Billetterne til koncerten 1. september i Aarhus Festuge bliver sat til salg 3. maj kl. 12.

Aarhus Symfoniorkester i Elbphilharmonien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce