Arven efter kulturhovedstadsåret: Aarhus 2017 er klar med resultat

Nye projekter er på vej med afsæt i kulturhovedstadsåret. 23. april præsenters resultaterne af Aarhus 2017 og planer for en række nye og videreførte projekter. Her er det Nathan Coleys lysinstallation "The Same For Everyone", som har besøgt hele regionen. Pressefoto

Arven efter kulturhovedstadsåret: Aarhus 2017 er klar med resultat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10. april er det præcis 100 dage siden, at Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 officielt sluttede. Men flere steder i regionen fortsætter kulturelle projekter i kølvandet på kulturhovedstadsåret.

AARHUS: Der er fortsat aftryk efter kulturhovedstaden at opleve ude omkring i kulturlivet: Udstillingen "Aarhus Fortæller" i Den Gamle By, Nathan Coleys lysinstallation "The Same For Everyone" og "Hesitation of Light", der hver aften oplyser Ringgadebroen i Aarhus er nogle af dem.

Men der er også nye projekter med 2017-afsæt på vej. Den Jyske Opera arbejder med udgangspunkt i operasuccessen "Intet" på en ny forestilling, "The Passenger", der også denne gang vil involvere unge fra udviklingsprogrammet Talent U.

De syv regionale museer, der i 2017 oplevede rekordbesøgstal til deres fælles udstilling "De Syv Dødssynder", samarbejder om en ny udstilling om nationale ikoner og identitet.

Nogle af de begivenheder, som første gang så dagens lys i 2017, vender tilbage. Det oplyser Aarhus 2017.

Mode-projektet "Aarhus Walks on Water" planlægger nye shows og udstillinger med unge talenter og etablerede mærker.

Med inspiration fra åbningen af kulturfestivalen "Off Road 2017" står Herning bag en ny, stor kulturfest i juni. Og Dokk1 vil til november arrangere en ny international børnelitteraturfestival.

Bora Bora følger op på deres 2017-danseprojekter med "The Genderhouse Festival", med forestillinger, udstillinger og seminarer, mens Aarhus Teater er i gang med at udvikle forestillingen "Freedom", der skal opføres udendørs i Tivoli Friheden.

Arbejdet med arven fra Aarhus 2017 skydes i gang ved konferencen "Welcome Future" i Aarhus 23. april. Her vil resultater fra 2017 og planer for en række nye og videreførte projekter blive præsenteret.

Arven efter kulturhovedstadsåret: Aarhus 2017 er klar med resultat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce