Billetter revet væk til læser-arrangementer

Den internationalt anerkendte kinesiske kunstner Song Dong udstiller i Kunsthal Aarhus. Han har rekonstrueret sin mormors hus, der omgives af de tusinde ting, som hun gennem sit liv samlede sammen. Udstillingen har lige vv¶ret vist pv• MOMA i New York.Den internationalt anerkendte kinesiske kunstner Song Dong udstiller i Kunsthal Aarhus. Han har rekonstrueret sin mormors hus, der omgives af de tusinde ting, som hun gennem sit liv samlede sammen. Udstillingen har lige vv¶ret vist pv• MOMA i New York.
Foto: Kim Haugaard

Billetter revet væk til læser-arrangementer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billetter til Klub Østjylland-arrangementer revet væk. Kun fem billetter tilbage til Kunsthal Aarhus og den kinesiske kunstner Song Dong.

Søndagen var ikke mange timer gammel, før tilmeldingerne til Klub Østjylland-arrangementerne med den kinesiske kunstner Song Dong i Kunsthal Aarhus, Nils Malmros i Filmbyen og en rundvisning på Aarhus Teater begyndte at strømme ind.

På få timer blev billetterne til de tre spændende begivenheder revet væk. Dog er der stadig fem af de i alt 50 pladser tilbage i Kunsthallen på torsdag klokken 14., hvor den systemkritiske, kinesiske kunstner Song Dong selv tager deltagerne med på en rundtur i sin kæmpeinstallation, »Waste Not«, der er bygget op af de mere end 10.000 ting, som hans mor samlede sammen over et langt liv. Man kan altså stadig nå at tilmelde sig dette arrangement på kultur@stiften.dk.

De 100 pladser til foredraget med Nils Malmros og et kik i kulisserne til Dicte-tv-serien 21. januar klokken 18. er til gengæld alle besat. Og det samme gælder de 25 pladser til rundvisningen på Aarhus Teater, der finder sted torsdag 30. januar klokken 16.

Alle de, der har sikret sig adgang til de tre arrangementer, har fået personlig besked, og skal blot opgive navn og abonnementsnummer ved indgangen. Der bliver altså ikke tilsendt billetter.

pen

Billetter revet væk til læser-arrangementer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce