Binzer spiller D-A-D


Binzer spiller D-A-D

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Binzer har taget sig en fyraftensbajer og er ude at more sig for sig selv og ikke med drengene fra D-A-D på sin første soloplade.

Men Binzer lyder nu nok alligevel som D-A-D. Måske, fordi stemmen er så karakteristisk D-A-D og svær at adskille for selv et trænet øre fra hans gamle band. Sangmaterialet tisser heller ikke meget ved siden af de trygge rammer. 

I Binzers nye land efter midnat kan det godt være, der både er plads til ballader, rock og country-indfald med slideguitar. Men det kan undre, han ikke - bare for at prøve - har forladt den gængse hjemmebane og lavet noget helt nyt og overraskende. Men nej. Pladen er derfor ikke ude på at overraske og tage røven på selv den mest inkarnerede fan. Heller ikke de andre medlemmer af D-A-D. Binzer kører den sikkert hjem i garagen.

På den anden side: Hvorfor skulle Binzer ikke lyde som Binzer? Han ved, hvad han kan, og man får, hvad man kommer efter. Pladen er ganske udmærket.

"Saint Fantasia" lyder som et Oasis-nummer. The Savage Roses "Wild Child" giver Binzer sig også i kast med, og han kunne da også på flere numre lyde som en mandig Annisette. Han slipper godt fra "Wild Child", fordi han ligger så meget følelse ned i et i forvejen dybdeborende nummer. Førstesinglen "Dying is Easy (Rock'n'Roll is Hard)" gør hverken til eller fra, og AC/DC-åbneren "The Future is Now" er faktisk en anelse mere værd som albumsælger. Den smukke ballade "I See It In You" har best of-potentiale når den tid kommer engang og Binzer har udgivet flere soloværker, og grundlæggende er han stærkest - pudsigt nok - i de mindre viltre sange. 

Jesper Binzer: "Dying Is Easy," Warner Music, er udkommet

Binzer spiller D-A-D

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce