Den Uendelige Bro skal genopføres

Den Uendelige Bro har tilladelse til at blive sat fast op ved Varna. Nu skal pengene skaffes, og det bliver de sandsynligvis på et møde i magistraten mandag. Fotoravn

Den Uendelige Bro skal genopføres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Publikumsfavoritten Den Uendelige Bro skal være permanent ved Varna. Kulturrådmanden har fundet pengene og får opbakning af et flertal i byrådet.

AARHUS: Publikum var vilde med den under Sculpture by the Sea 2015. Og nu tyder meget på, at Den Uendelige Bro får en permanent placering ved stranden ved Varna.

Et flertal i magistraten i Aarhus sagde mandag ja til, at Aarhus Kommune skyder to millioner kroner i broen, så den kan vende tilbage. Bevillingen skal dog formelt vedtages i byrådet 21. december, før den er besluttet og på forhånd tager et mindretal bestående af Venstre og Dansk Folkeparti forbehold.

De to millioner kroner vil Kultur og Borgerservice tage fra afdelingens egen opsparing. Samtidig vil kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad (R) afsættes en årlig bevilling på 150.000 kroner fra Sport og Fritid til at stille broen op om sommeren og pille den ned om vinteren samt til vedligehold.

- Det vil være fantastisk, at få broen tilbage til Aarhus. Det er et markant værk, som er meget eftertragtet hos borgerne, fordi det på fantastisk måde binder skov og strand og hav sammen. Det er et meget enkelt værk, der alligevel har stor effekt. Vi har blandt andet haft et rekordstort antal vielser på broen, siger kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad (R).

Sculpture by the Sea finder ikke længere sted i Aarhus, men samlede godt en halv million publikummer hvert andet år. Sidste år blev netop den runde bro nedenfor Varna Palæet kåret som publikums yndling.

Den Uendelige Bro skal genopføres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce