Det er helt ude i skoven: Ny børnefestival viser film i telte

Der bliver både film men også masser af musik, oplæsning, dans, mad og aktiviteter i skoven, når festivalen ruller den grønne løber ud 12. og 13. maj. Pressebillede.

Det er helt ude i skoven: Ny børnefestival viser film i telte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ny kulturfestival for børn ruller den grønne løber ud og byder på film i telte, musik, dans, mad og overraskelser 12.-13. maj. Det er helt ude i skoven!

AARHUS: Film i Skoven hedder den nye festival, som finder sted i Riis Skov. Det er en børnefilm og -kulturfestival med et bredt program.

Filmene bliver vist i store telte, og der vil være livemusik, danseoptrædender, magiske overraskelser, bogoplæsninger, en drømmeseng, foodtrucks, et børnerave med tung bas og flotte masker og meget andet til hele familien.

- Forestil dig vidunderlige, magiske Risskov forvandlet til den første Film i skoven-festival nogensinde i Aarhus. Film, spil og aktiviteter vil sikre, at denne weekend giver både underholdning og ny energi til små og store, siger Juliana Engberg, der er programdirektør for Aarhus 2017.

Film i Skoven er støttet af Europæisk Kulturhovedstad i Aarhus 2017 og er både en gentænkning af skoven og børneaktiveter:

- Vores kulturhovedstadsår er for alle aldersgrupper, så når vi gentænker skoven som biograf, håber vi, at alle børnefamilier vil nyde en usædvanlig oplevelse, der måske bliver en fast tradition fremover, siger Rebecca Matthew, administrerende direktør i Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Film i Skoven
Festivalen er åben for alle 12.-13. maj kl. 9.30-19.00.

Der kan både købes enkeltbilletter og familiebilletter på www.filmiskoven.dk til børnefamilievenlige priser.

Programmet findes på www.filmiskoven.dk og på facebooksiden.

Festivalen er desuden åben for børnehaver og skoleklasser med uddannelsesdage 9.-11. maj.

Kulturhovedstad 2017

Filmprogrammet er nøje sammensat til børn i alderen tre-10 år.

I store telte kan man se skæve og kreative kortfilm fra hele verden, fantastiske featurefilm, kloge og rørende dokumentarer, danske film og kreative film, som århusianske børn selv har lavet.

Blandt andet kan man se den indiske film Rainbow om en pige og hendes blinde bror. Min nabo Totoro, som er japansk animation. Doktor Proktors Tidsbadekar, som er baseret på Jo Nesbøs børnebog. Og snigpremiere på den nye sæson af Ninjago. Plus udvalgte kortfilm for små og større børn.

Der bliver også workshops ud fra filmenes temaer: Her kan de lære at danse som i bollywoodfilm, bygge masker med skovens materialer og tegne deres drømme på et sengetæppe.

Det er helt ude i skoven: Ny børnefestival viser film i telte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce