Digital krimi hitter

Den digitale krimi "Brændende Skyld" udkommer med et afsnit om ugen, og det er en stor succes hos brugerne. Pressebillede

Digital krimi hitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aarhus: Danskerne elsker digitale bøger, og særligt en helt ny krimi hitter. Det er Inger Gammelgaard Madsens serie, "Brændende skyld", der er udkommet både som e-bog og lydbog. De første fire afsnit er udkommet i løbet af december og januar, og de sidste to bliver tilgængelige inden for de næste uger. De fire afsnit ligger nu på de første fire pladser på Storytels bestsellerliste for krimier.

- Jeg holder meget af at se serier i tv, især dem, der er så godt skruet sammen, at hvert afsnit slutter, så man næsten ikke kan vente, til det næste udkommer. Det syntes jeg kunne være spændende at prøve at lave i bogform, og derfor håber jeg meget, det er lykkes at afslutte hvert afsnit i Brændende skyld på en måde, så det næste ventes med spænding af læsere og lyttere, fortæller Inger Gammelgaard Madsen.

Brændende skyld handler om politibetjenten Axel Borg, der opklarer en kollegas mystiske dødsfald. Kollegaen, Johan Boje, er blevet dræbt af en flugtbilist, og vidner siger, at det var en betjent, der sad bag rattet.

pcb

Digital krimi hitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce