En mand med tre vidt forskellige roller

Jens Helbo (til venstre) og Lasse Stig Nielsen i gang med at lave skabslåger til kulissen. Foto: Hans Petersen

En mand med tre vidt forskellige roller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lasse Stig Nielsen er både håndværker, skuespiller og forestillingsleder.

AARHUS: Der skal laves meget håndværk, før scenen på Vilhelmsborg Festspil er klar, og lige nu bliver der knoklet for at få de skrå brædder og kulisser gjort færdige.

- Vi er 19-20 i alt, og når vi er flest på samme tid, er vi otte-ni, der laver håndværk. Vi er her sjældent alle på samme tid, forklarer Jens Helbo og Lasse Stig Nielsen, der lige nu bruger både dag- og aftentimer på det frivillige job.

Lasse Stig Nielsen er en alsidig mand. Han er både med på scenen, er forestillingsleder og altså håndværker.

Den 23-årige folkeskolelærer bor i Aarhus og er fra Galten, hvor han gik på Den Fri Hestehaveskole. Seks år har han gået på børneteatret Filurens teaterskole, og han har spillet teater og musik hele livet.

På scenen spiller han rollen som Roger, og han har været med på Vilhelmsborg siden Matador i 2015. Dette er hans andet år i byggegruppen.

- At lægge så meget tid og så mange kræfter her handler om at have gejst og interesse for skuespil, siger Lasse Stig Nielsen.

Grease
Vilhelmsborg Festspil. Musicalen Grease. Premiere tirsdag 31. juli. Spiller til 18. august.Instruktør: Dorthe Hansen Carlsen. Koreograf: Philippa Lund Frederiksen. Sangindstudering: Thomas Christiansen. Kapelmester: Kasper Skytte.

Billetter på vbf.dk.

Kom ikke med på scenen

53-årige Jens Helbo har været med på Vilhelmsborg siden Midt om natten i 2010 og siden spillet i My Fair Lady, All Shook Up, Skatteøen, Matador, Hair og 9 to 5.

Han gik også til audition i år, men kom ikke med.

- Det var lidt hårdt, men de medvirkende skulle være unge, så det er helt ok, siger Jens Helbo, der er uden job og derfor har tid til at give en hånd med. Han kan glæde sig over, at hans datter Cecilie Bendix Helbo igen er med på scenen.

- Vi hygger os samtidig med, at vi arbejder, siger Jens Helbo, mens han laver skabslåger til kulisserne sammen med Lasse Stig Nielsen.

En mand med tre vidt forskellige roller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce