Festival for bands på vej op: En aften i selskab med Oppenheimer

Den århusianske kvartet Cousin er blandt de fem udvalgte bands, som bliver præsenteret på dette års udgave af endagsfestivalen Oppenheimer på Radar 15. september. Pressefoto

Festival for bands på vej op: En aften i selskab med Oppenheimer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem upcoming bands står på scenen, når Oppenheimer for 19. gang præsenterer publikum og musikbranche for nye navne på vej frem.

AARHUS: Omkring 150 håbefulde bands sendte i foråret en ansøgning om at være med i dette års udgave af Oppenheimer. Den århusianske endagsfestival har siden begyndelsen i 1999 arbejdet for at give talenter fra det musikalske vækstlag en platform, hvor de kan vise deres musik både til branchen og til publikum og har ry for at være et godt springbræt. Tidligere har navne som Duné, The Blue Van og Fallulah stået på scenen.

Ud af de 150 ansøgere sendte Oppenheimers bestyrelse en top 20 videre til en ekstern lyttejury med udvalgte personer fra den danske musikbranche. De destillerede feltet ned på frem bands, og det er dem, som publikum kan opleve på Radar lørdag 15. september.

- De fem bands, vi har valgt i år, repræsenterer en solid kerne inden for dansk upcoming musik netop nu. De bevæger sig inden for vidt forskellige genrer, men har alle sammen en musikalsk nerve og kvalitet til fælles, som er det, vi leder efter, når vi lytter ansøgningerne igennem. Det handler om talent, ikke hvilken genre man spiller, eller hvor mange følgere man har på Facebook, udtaler festivalens kommunikationsansvarlige, Anne Sofie Noes, i en pressemeddelelse.

Oppenheimer
Oppenheimer 2018 finder sted på spillestedet Radar på Godsbanen lørdag 15. september kl. 19.De fem udvalgte bands er:

Klaptrae Blue Demon Takykardia Bear With Me Cousin

Billetter til endagsfestivalen koster 40 kr. plus gebyr. De kan købes i forsalg på www.yourticket.dk

Bred vifte af genrer repræsenteret

De fem udvalgte bands er Klaptrae, Blue Demon, Takykardia, Bear With Me og Cousin.

Københavnske Klaptrae er elektronisk samplefolk, skabt af Laurits Steinberg som siden 2017 har udgivet musik under dette alias.

Bag Blue Demon står søskendeparret Jakob og Maris Viskinde. Den københavnerbaserede duo trækker på referencer fra rockens verden samt 80'ernes musikscene.

Den københavnske trip-soul gruppe Takykardia rummer folk fra vidt forskellige musikalske baggrunde inden for klassisk musik, art punk, jazz og performancekunst, som er mødtes på denne fælles musikalske legeplads.

Århusianske Bear With Me har eksisteret siden 2016 og består i dag af fem mand. Bandet udgav deres første single, "After Me" i april i år.

Cousin er en firemands gruppe fra Aarhus. Den melodiske kerne er pop, men den musikalske indpakning søger at udfordre mainstream pop-lyden.

Hør dem alle, når Radar slår dørene op lørdag 15. september kl. 19 til Oppenheimer Festival.

Festival for bands på vej op: En aften i selskab med Oppenheimer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce