Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere

Fire grunde til at gæste Fakkelgaarden


Fire grunde til at gæste Fakkelgaarden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1)

Klassisk uden at være kedeligt: Old school køkken med kvalitet i råvarerne og generelt en sikker håndtering af dem hos den hvide brigade. Du bliver ikke udfordret, men du bliver mæt! Mere end fire retter behøver de fleste ikke.

Anmeldelse: Menneskemad ved grænsen

2)

Kompetent betjening: Thomas Grunddal er restaurantchef på Fakkelgaarden, og stilen i betjeningen matcher både forretningsfolk, unge par og ældre, og her er intet pres for mersalg. Tjenerne har overskud og tid, det bør gæsten også sætte af, for Fakkelgaarden er en oase af ro. Tjek Fakkelgaardens tilbud på champagne, mad i fire- og seks retters udgave med overnatning til henholdsvis 1625 og 2399 kroner. Morgenkompleten skulle være i top.

3)

Berusende gode drikkevarer uden alkohol: Mostmenuen til 200 kroner er et kup med spændende, lokal most i et godt match til retterne kombineret med most på druer i ugæret form fra vinproducenter. Også en berusende vinmenu med alkohol - og betjeningen skænker generøst efter, hvis man er i det humør.

4)

Natur, kultur og shopping: Fakkelgaarden ligger få minutters kørsel fra Flensborg, så en kombination af grænsehandel og frokost (retter fra 115 kroner og tre for 345 kroner) er oplagt. Et ophold med en aftensmad og en vandretur langs Gendarmstien mellem Kollund og Sønderhav er en fin oplevelse i grænselandet sammen med Flensborgs kulturliv.