Flere festivaler i festivalen


Flere festivaler i festivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Under Literature Xchange kan man også oplev to mindre lokale litteraturfestivaler, Boggods og Northlit.

AARHUS: Den nye litteraturfestival Northlit åbner på Aros med en samtale mellem Suzanne Brøgger og den iranske forfatter Hassan Blasim onsdag 20. juni kl. 19.30

Northlit er et møde mellem nordisk og arabisk litteratur. Festivalen finder sted på Aros, Testrup Højskole, Godsbanen, Atlas og Gellerup Bibliotek i perioden 20.-24. juni og er arrangeret af Testrup Højskole, Litteraturen på Scenen og Aarhus Litteraturcenter.

På Testrup Højskole vil der under festivalen være koncerter, oplæsningsarrangementer, forfattertalks og et politisk seminar. Det hele sluttes med en stor festmiddag og sankthansfest lørdag 23. juni.

Godsbanen er klar med Boggods, en ny bogmesse for mindre forlag, der finder sted i den Rå Hal i weekenden 16.-17. juni. Her vil over 70 forlag, tidsskrifter, illustratorer og grafikere sælge bøger og grafik, snakke om litteratur og vise processen fra idé til udgivet bog.

Publikum kan blandt andet møde lokale forlag og tidsskrifter, som forlaget Klim, Turbine-forlaget, Silkefyret - og det litterære tidsskrift Standart.

Der vil også være to scener med oplæsninger, samtaler og debatter. Det hele er ganske gratis.

Flere festivaler i festivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce