Godt salg i "Kongens Fald"

11.000 af 16.000 billetter er solgt til "Kongens Fald", der er blevet til i et samarbejde mellem Aarhus Teater og Det Kongelige Teater. Foto: Miklos Szabo

Godt salg i "Kongens Fald"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blandede anmeldelser har ikke skræmt publikum væk fra "Kongens Fald" på Aarhus Teater, hvor knap 3/4 af billetterne er solgte.

AARHUS: Politikens anmelder var ikke begejstret og kunne som den mest kritiske i korpset kun svinge sig op på to hjerter, da "Kongens Fald" havde premiere på Det Kongelige Teater i november.

Heller ikke JP's anmelder var oppe at ringe; her blev det til tre stjerner, mens kulturanmelder Gregers Dirckinck-Holmfeld, som en af de mest positive, var på fire stjerner ud af seks.

Men de kritiske røster har ikke haft indflydelse på publikums mening, fortæller pressechef Morten Daugbjerg på Aarhus Teater.

- Vi har fulgt debatten på Facebook og kunne se, at publikum var begejstrede i København.

Heller ikke billetsalget har lidt under den blandede kritik.

- Vi har solgt 11.000 ud af 16.000 mulige pladser, så jeg tror ret hurtigt, at vi kan få udsolgt, siger Morten Daugbjerg.

Det er første gang de to teatre er sammen om at producere en forestilling, men det er gået over al forventning, fortæller pressechefen.

- Vi har en fornemmelse af, at det har givet blod på tanden til mere, siger Morten Daugbjerg.

"Kongens Fald" har aarhuspremiere torsdag 10. januar.

Godt salg i "Kongens Fald"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce