Kunstværker til Navitas

Statens Kunstfond har bevilget et større udlån af kunstværker til Navitas. Der er fernisering 4. september. Værket "Untitled" af Amalie Jakobsen er blandt dem. Foto: David Stjernholm

Kunstværker til Navitas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Statens Kunstfond giver nu mulighed for at en række udlånte kunstværker kan skabe liv i Navitas-bygningen.

AARHUS: De over 3.000 brugere og gæster, som har deres daglige gang i Navitas, får nu noget at kigge på. Statens Kunstfond har nemlig bevilget et større udlån af kunstværker til Navitas. Der er tale om både fotokunst, maleri og konceptuel kunst.

Bygningen er hjemsted for Aarhus Maskinmesterskole, AU Engineering og virksomhedsmiljøet Incuba A/S og den rå arkitektur, der domineres af store betonflader, har stillet krav til de værker der er udvalgt. De spænder vidt fra skulpturer og tegning til masker og neonlys.

Værkerne indvies ved en fernisering mandag 4. september kl. 13.00-14.30 i Atriet på Navitas. Her vil der være en performance ved kunstner Andreas Führer, som også er repræsenteret på udstillingen.

Derudover er der værker af: Amalie Jakobsen, Amitai Romm, Anu Ramdas, Christian Danielewitz, Daniel Svarre, Ferdinand Ahm Krag, Julie Stavad, Matilde Mørk og Theis Wendt.

Værkerne udlånes i en periode på mellem fem og ti år.

 

 

Kunstværker til Navitas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce