Lørdag byder på gratis koncert i Skanseparken

Der er hyggeligt i Skanseparken og plads til 4000. Foto: Axel Schütt

Lørdag byder på gratis koncert i Skanseparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opera og orkester giver gratis udendørs koncert midt i Aarhus lørdag 16. juni med plads til 4000.

AARHUS: Der er mulighed for en helt usædvanlig oplevelse i Aarhus, når Den Jyske Opera og Aarhus Symfoniorkester sammen giver en gratis udendørs koncert. Det foregår lørdag 16. juni i Skanseparken, der dermed bliver genindviet som koncertsted.

Publikum kan høre kendte klassikere og mesterværker fra den kommende musiksæson, og til at styre det har arrangørerne hyret tv-værten fra Aftenshowet, Mikkel Fønsskov, der selv er vild med opera.

- Vi byder på opera for alle, både operagængere og nysgerrige på opera. Vi er derfor glade for at kunne gøre arrangementet gratis, takket været vores samarbejdspartnere, siger operachef Philipp Kochheim.

- Aarhus har mange spændende kulturtilbud, og de bliver særligt spændende, når de præsenteres i nye rammer. Det inviterer nye målgrupper ind i kulturens fællesskab og sætter et nyt perspektiv på byen, siger rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus, Rabih Azad-Ahmad i en pressemeddelelse.

Aarhus Symfoniorkester lægger orkester til operaforestillingerne i Aarhus og er glad for samarbejdet med Den Jyske Opera.

- Det har længe været en drøm for os at kunne præsentere en udendørs operakoncert, siger Kristian Rahbek Knudsen, Musikchef for Aarhus Symfoniorkester.

Opera i parken
Skanseparken, Aarhus, lørdag 16. juni 2018 kl. 15-ca. 17. Varighed cirka to timer inkl. pause. Gratis adgang.

Program:
Uddrag fra La Bohème (Puccini), Carmen (Bizet), Don Giovanni (Mozart), Kleopatra (Enna), Passageren (Weinberg), Porgy & Bess (Gershwin), West Side Story (Bernstein) med flere.

Medvirkende: Konferencier Mikkel Fønskov, dirigent Andreas Delfs og solister fra Den Jyske Operas nye ensemble: Johanne Højlund, Tanja Christine Kuhn, Silvia Micu, Daniel Szeili, Leif Jone Ølberg, TalentU - Den Jyske Operas talentudviklingshold for 15-22 årige, Den Jyske Operas Kor og Aarhus Symfoniorkester.

Se også jyske-opera.dk
Tv-vært Mikkel Fønsskov leder publikum gennem koncerten i parken. Pr-foto
Tv-vært Mikkel Fønsskov leder publikum gennem koncerten i parken. Pr-foto

Kendte melodier

Unge stjernesolister fra Den Jyske Operas nye ensemble vil sammen med Aarhus Symfoniorkester, Den Jyske Operas Kor og TalentU give koncert med blandt andet uddrag fra den kommende operasæson. Det sker under ledelse af dirigent Andreas Delfs.

Publikum vil kunne nyde nogle af verdens mest kendte og elskede operamelodier fra Carmen og La Bohème sammen med festlige musicaluddrag fra Porgy & Bess og West Side Story m.m.

Der er et stemningsfuldt og varieret program med stor musik i vente.

Med Opera i parken genindvies en glemt event-plads, Skanseparken i Aarhus, hvor der for år tilbage var store udendørs koncerter og arrangementer. Parken har plads til cirka 4.000 mennesker, og alle kan møde op og få et indtryk af operaens og symfoniorkestrets program i den kommende sæson.

Lørdag byder på gratis koncert i Skanseparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce