Magtens Korridorer indtager Train igen

Det er ikke første gang, at Magtens Korridorer giver koncert på Train. Senest var tilbage i november 2017. Foto: André Thorup

Magtens Korridorer indtager Train igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magtens Korridorer har siden gennembruddet med kæmpehittet 'Lorteparhold' i 2005 flere gange turneret Danmark rundt, og til december giver de igen koncert på Train i Aarhus.

AARHUS: Til december giver rockbandet Magtens Korridorer koncert på Train, og publikum kan glæde sig til at opleve gamle klassikere, men også numre fra den nye plade 'Halvt til Helt''.

Til trods for titlen, indeholder albummet endnu en serie helhjertede danske rocksange, lige til at tage til sig og synge med på.

- Pladeselskabet sagde, at vi ikke behøvede at lave et hit. Der skulle bare være masser af guitar. Men vi kunne ikke lade være, så der er alligevel nogle hits, fortæller bandets ene guitarist, Niklas Schneidermann.

Bandet opstod i 1990'erne, men det egentlige gennembrud kom med sangen 'Lorteparforhold' i 2005. Og siden da har Magtens Korridorer igen og igen turneret land og rige rundt. Men til trods for de mange år og koncerter, er glæden og inspirationen intakt i bandet.

- At være med i det her orkester er som at sætte sig ind i et tog og køre for eksempel til Hamburg. Man skal hverken slå græs eller andre ting undervejs. Man kan lige så godt bare nyde turen, tage det som det kommer og få en fest. Det gør vi så, siger Johan G. Olsen, sanger og tekstforfatter i Magtens Korridorer.

Billetterne bliver sat til salg 12. april klokken 10.00 på ticketmaster.dk. Koncerten spilles 8. december 2018 på Train.

Magtens Korridorer indtager Train igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce