Musikhus-direktør i spidsen for Salling


Musikhus-direktør i spidsen for Salling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marianne Bedsted tiltræder 1. oktober som direktør for Salling, Starbucks og Carl?s Jr.

Efter godt fem år som direktør for Musikhuset bliver Marianne Bedsted fra 1. oktober ny direktør for Sallings stormagasiner, franchise kæderne Starbucks og Carl's Jr.

"Jeg har haft fem fantastiske og spændende år i Musikhuset. Det har været en fornøjelse at samarbejde med de mange medarbejdere i huset og ikke mindst i kommunen og magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice. Det er organisationer præget af stort dygtighed og kompetence, som man ikke ser mange andre steder. Det er derfor ikke uden vemod, at jeg siger farvel, men nogen gange må man blot sige ja til de udfordringer, som man bliver tilbudt," siger Marianne Bedsted.

Rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune Rabih Azad-Ahmad (R) er både ærgerlig og samtidig stolt over, at direktør Marianne Bedsted forlader Musikhuset Aarhus for at blive ny direktør i Salling.

"Musikhuset Aarhus mister en dygtig og kompetent direktør. Marianne Bedsted har på mange punkter forandret og forbedret Musikhuset. Hun efterlader sig en kulturinstitution i topform. Jeg er derfor ærgerlig over at måtte sige farvel til en så dygtig og vellidt medarbejder, men samtidig er jeg stolt over, at vi er stand til at levere en direktør til en så spændende og attraktiv stilling i Salling, " siger rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune Rabih Azad-Ahmad.

Marianne Bedsted er vokset op i Skive og bosat i Højbjerg ved Århus sammen med sin mand, Claus H. Andersen, og parrets to teenage-børn. Hun er uddannet i hotelbranchen og har arbejdet i London i to år. Fra 1992 til 1997 var hun direktør for Torvehallerne i Vejle og fra 1997 til 2005 for Scandic Bygholm Park i Horsens. I 2005-2006 var hun HR-direktør for Scandics 20 hoteller i Danmark og siden 2006 direktør for Scandic Plaza og Scandic Århus.

Direktørjobbet i Musikhuset tiltrådte hun 1. marts 2009. I løbet af de seneste fem år har hun arbejdet målrettet på at give byens borgere og besøgende nye spændende kulturoplevelser, samtidig med at der har været fokus på bundlinjen. Således leverede hun og husets øvrige personale sidste år et rekordoverskud. I løbet af perioden har hun med økonomisk hjælp fra blandt andre Sallings Fonde også fået moderniseret store dele af huset. Således har både Store Sal og senest restauranten fået et ansigtsløft.

Stillingen som direktør for Musikhus Aarhus vil blive slået op efter sommerferien.

Musikhus-direktør i spidsen for Salling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce