Northside disker op med spiselige insekter

Således så det ud sidste år på Caminoen.


Northside disker op med spiselige insekter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når der i den kommende weekend er Northside festival er muligheden der også for at sætte tænderne i et insekt til morgenmaden.

Det er ikke kun en fest for de betalende, når Aarhus i weekenden lægger jord til årets Northside-festival. For på Brabrandstien - på ruten fra det gamle bymuseeum og ud til Ringgaden - kommer også i år Caminoen til at løbe. En oplevelsesrute, som Kaospiloterne har planlagt og hvor alle, ikke kun festivalgængere, kan få del i festlighederne. Og sikke en fest det bliver - med skate camp, Larvebar og pandekagebod.

Larverne serveres til morgenmad, skater-pigerne Skateducate og Smedjen fra Institut for X giver introduktion til at stå på skateboard og afholder skate-konkurrence lørdag, og så kan man også lære at strikke.

Det er lokale kunstnere og iværksættere, der står for aktiviteterne, som også involverer et noget specielt kunstværk om duer, et fysikshow og mulighed for at få sig en tatovering. Fysikere fra Aarhus Universitet står klar med fysikshows, HAPS (Hele Aarhus' Poetry Slam) byder poesi på Caminoen som de gør det på festivalpladsen, og det vil desuden være mulighed for at blive udsmykket med glitter, glimmer eller sågar en gratis tatovering, hvis man ikke følger sig helt festivalklar endnu.

Vi opfordrer som altid alle NorthSide-gæster til at gå eller cykle til festivalen, og vil man have den bedst mulige start på sin festivalweekend, så bør man tage hjemmefra i god tid og tage turen via Caminoen for at få det hele med.

Se invitationsvideoen til caminoen herunder

Northside disker op med spiselige insekter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce