Nu er der tal på: Så mange går ind i Musikhuset

Teit Samsø trak mange gæster til Seebach-musicalen. Foto: Flemming Krogh

Nu er der tal på: Så mange går ind i Musikhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tællere på dørene fortæller, hvor meget glashuset bliver brugt.

AARHUS: Musikhuset er som et af byens store kulturlokomotiver i stand til at holde dampen oppe efter kulturhovedstadsåret 2017.

Husets positive udvikling fortsætter. Besøgstallet er fortsat stort, og som noget helt nyt har Musikhuset sat tællere på dørene, så vi kan få indtryk af , hvor mange der færdes i huset i det daglige. Mange besøger cafe og billetsalg. Resultatet er stort. 975.000 mennesker har været gennem dørene i 2018, men de har altså ikke alle løst billet. Det tal er et andet.

- I en tid, hvor digitale og sociale medier hitter, er det dejligt, at folk i høj grad prioriterer at opleve kunst og kultur live og sammen. Det er forrygende, at vi kan fastholde niveauet på alle parametre. Vi har formået at holde både kvalitet og volumen fra 2017, siger direktør Jan Christensen.

Nogle af de bedst sælgende forestillinger i år har været "Seebach" (43.328), "Ringenes Herre Live - De to tårne" (10.021), "La Traviata" (6.279), "Peter Pan" (4.314), "Skønheden og Udyret" (4.004).

Inden for den rytmiske og klassiske musik fyldte store stjerner som Bryan Ferry, Gregory Porter, Burt Bacharach, Daniel Barenboim, Gidon Kremer, Katie Melua og Cliff Richard salene.

Musikhusets flere end 700 gratis arrangementer har været velbesøgte. 153.000 gæster har på den konto fået en særlig oplevelse.

Det flotte billetsalg ser ud til at fortsætte i det nye år. Allerede nu er der solgt flere end 140.000 billetter til arrangementer i 2019.

Nu er der tal på: Så mange går ind i Musikhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce