Nu kan du sætte dig på et digt i parken

Syv bænke af denne type kommer op i Aarhus fra på onsdag. Pr-foto

Nu kan du sætte dig på et digt i parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bænkene bliver placeret centralt i byen, fem i parker.

AARHUS: I Aarhus vil vi snart kunne sidde på usædvanlige bænke: Syv af slagsen får tekster med litteratur, skrevet af forfatteren Inge Pedersen.

"Atlas over Aarhus" står bag bænkene, der kan tages i brug fra onsdag.

Inge Pedersen, der er aktuel med romanen "Vejen går gennem luften", har skrevet syv eventyrlige tekster med afsæt i byens markante træer - fra en eg i Skanseparken, over en birk i Mindeparken til et pæretræ i Grønnegade.

Bænkene placeres centralt i byen, heraf fem i byens parkanlæg, og bliver markeret ved en reception ved den lind i Rådhusparken, hvor en af bænkene vil stå.

Det foregår onsdag 16. maj kl. 15 i Rådhusparken. Her vil Inge Pedersens tekster blive læst højt, og der bliver lejlighed til at høre mere om det litterære kortlægningsprojekt "Atlas over Aarhus", som udgivelserne er en del af.

Arrangementet er gratis og for alle. Deltagerne mødes ved Grisebrønden på Rådhuspladsen og går herfra i samlet flok til bænken ved linden i Rådhusparken.

Atlas over Aarhus
"Atlas over Aarhus" er et litterært kortlægningsprojekt, hvor forfattere samt byens borgere skriver om byen.

Teksterne udgives i byens mange rum i nye og overraskende formater, blandt andet på husgavle, pizzabakker, litteraturbænke, muleposer, T-shirts, hættetrøjer og fiktive parkeringsbøder.

Projektet organiseres af foreningen 365takster og var en del af Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad og er støttet af Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje. "Atlas over Aarhus" fortsætter de kommende år med at udgive litteratur rundt omkring i byen.

Nu kan du sætte dig på et digt i parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce