Ny eksklusiv kunstklub: 1500 kroner for et medlemskab

Aarhus Jazz Orchestra står bag initiativet med den nye kunstklub. Foto: Axel Schütt

Ny eksklusiv kunstklub: 1500 kroner for et medlemskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny klub er et bud på det moderne forsamlingshus for fælles oplevelser.

AARHUS: Folk, der kan lide kunst, slår sig sammen i Aarhus. En ny kunstklub har set dagens lys, og den er for det nysgerrige publikum.

Aarhus Jazz Orchestra, dansescenen Bora Bora, Kunsthal Aarhus og Århus Sinfonietta er gået sammen om kunstklubben for det kunst- og kulturnysgerrige publikum.

"Den Levende Kunstklub" er for alle, der elsker kunst, kultur og mødet med andre mennesker, oplyser arrangørerne.

Klubbens medlemmer mødes fire gange i foråret 2019 for sammen at opleve en koncert, en danseforestilling, en kunstudstilling og en bonuskoncert.

Klubben er et bud på det moderne forsamlingshus, hvor mennesker i fællesskab kan forundres, begejstres eller blive provokeret.

På tværs af kunstarter får klubbens medlemmer store oplevelser, og via uformel samtale og samvær inviteres de til at dele dem med andre.

Den Levende Kunstklub
Mere om Den Levende Kunstklub kan ses på aarhusjazzorchestra.dk.

25 til salg

- I første omgang sætter vi 25 medlemskaber til salg. Der bliver plads til flere, men vi skal ikke være for mange. Meningen er, at det skal være et fællesskab, hvor folk også lærer hinanden at kende, falder i snak, reflekterer og går i dialog om oplevelserne. De får ekstra informationer ved arrangementerne, siger Anders Ørbæk, kunstnerisk ansvarlig i Aarhus Jazz Orchestra.

De første fire arrangementer er: Nyt værk for kor og orkester, "Songs to the Green Land" med Aarhus Jazz Orchestra, en soloudstilling af Kim Beom i Kunsthal Aarhus, danseforestillingen"Jagten På Det Grå Guld" på Bora Bora og bonusarrangementet "Sounding Time Spaces" med Århus Sinfonietta.

Lige nu er 25 luksuspakker for to personer til salg for 1500 kroner.

Ny eksklusiv kunstklub: 1500 kroner for et medlemskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce