Nyt samarbejde skal hjælpe musiktalenter

Velvet Volume er et godt eksempel på et lokalt band, der har formået at ?vække genklang over hele landet. Nu giver Promus og Sound Of Aarhus nye ?talenter muligheden for at gå samme vej. Foto: Flemming Krogh


Nyt samarbejde skal hjælpe musiktalenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Promus og Sound Of Aarhus går sammen om at give nye talenter chancen for at møde både publikum og branchefolk.

Nævner du Aarhus og talentmasse indenfor musikkens verden i samme sætning, er de fleste heldigvis holdt op med at referere til guldalder-årene i 80'erne.

For byen har lige siden været en stolt musikby, hvor et væld af talenter har fået deres gennembrud. Tænk blot på den unge og hårdtslående rocktrio Velvet Volume, der i 2015 optrådte til blandt andet Kronprinsparrets prisfest og som til sommer skal optræde på Northside.

Musiknetværket Promus og portalen Sound Of Aarhus er nu gået sammen om initiativet RAW Music, der giver nye talentfulde musikere chancen for at møde såvel publikum som branchefolk.

For som parterne bemærker er den århusianske musikscene »et springbræt til et potentielt gennembrud, og der er rig mulighed for at kickstarte karrieren her«.

Asbjørn Lyhne fra Sound Of Aarhus uddyber:

»Som aktører indenfor musikbranchen i Aarhus er det vigtigt, at vi graver i mulden og inviterer ny musik til den danske scene og på den måde samarbejder for at holde byens position oppe«.

Fire gange årligt vil Promus og Sound Of Aarhus derfor invitere til RAW Music, hvor tre bands, udvalgt på baggrund af ansøgninger, får lov til at præsentere sig for publikum.

Det sker på baren Sway under Clemensbro, der også lejlighedsvis giver plads til livemusikken.

Samtidig er det også ambitionen at gøre RAW Music til et fast mødested for musikbranchen, som dermed kan holde fingrene yderligere på pulsen med de nye talenter.

»I Promus arbejder vi hele tiden på at bygge bro mellem aktørerne. Derfor ser vi RAW Music-arrangementerne som en ret enestående mulighed, hvor nye talenter på vej ind i karrieren kan møde nyt publikum og potentielle fremtidige samarbejdspartnere«, siger Jesper Mardahl fra Promus.

Til hvert koncertarrangement vil RAW Music udgive en playliste med 10 udvalgte numre fra ansøgningsrunden.

RAW Music afholdes første gang torsdag den 17. marts.

Interesserede musikere derude kan læse mere på www.promus.dk

Nyt samarbejde skal hjælpe musiktalenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce