Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Øl med smagsprøver og mad til i Den Gamle By

Der bliver god lejlighed til at få en snak med folkene i bryghuset. Pressebillede

Øl med smagsprøver og mad til i Den Gamle By

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aarhus: I disse kristihimmelfartsdage frem til 13. maj, er øllet i centrum, når Den Gamle By holder temadage om netop øl og hvad den liflige drik kan bruges til.

Museets bryggerlav brygger øl i åbne kar af træ - som man gjorde i midten af 1800-tallet og de besøgende får dermed indblik i bryggeprocessen.

I tre af Den Gamle Bys køkkener laver tjenestepiger og husmødre mad med øl. Så her er også masser af spændende sager at komme efter. Man kan besøge Eilschous Bolig, Købmandsgårdens køkken eller Havbogadehuset, og her få inspiration til lækker mad med øl.

Alle tre steder bydes der naturligvis også på smagsprøver.

/EXP

Øl med smagsprøver og mad til i Den Gamle By

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.