Otte sidste navne klar: Her er den endelige plakat til Northside

Northside er klar med den endelige plakat, der dog kan få flere tilføjelser. Foto: Axel Schütt

Otte sidste navne klar: Her er den endelige plakat til Northside

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Britiske Keane er klar til at indtage Aarhus til sommer. Det er Saveus, Benal og Hop Along blandt andre også. Dermed er plakaten til Northside 2019 klar.

AARHUS: Så blev den færdig og kan lamineres, plakaten til sommerens Northside i Ådalen.

Drypvis har man siden oktober tilført danske og internationale navne til plakaten, som tirsdag er klar til trykken.

Navne som Bon Iver, New Order, Tame Impala, The Streets, Major Lazer, Nas, Mark Ronson og flere andre var allerede meldt ud, og nu sættes der yderligere otte navne på.

Blandt de nye, internationale tilføjelser finder man det millionsælgende engelske band Keane, der efter seks års pause er klar til at turnere igen.

Bandet med Tom Chaplin i front brød i 2004 igennem med pladen "Hopes and Fears", der indeholdt store hits som "Somewhere Only We Know", "Everybody's Changing" og "Bedshaped", og i dag står bandets debut som en af de bedst sælgende engelske plader i de seneste tyve år.

Keane har solgt mere end 10 millioner plader på verdensplan, og alle deres fire album har ligget nummer et i hjemlandet England.

Store, danske navne klar

Keane får følgeskab af tre af de mest populære nye danske navne. Phlake, Saveus og Benal er nemlig også klar til NorthSide.

Derudover er australske Pond, der består af nuværende og tidligere medlemmer af Tame Impala tilføjelse til programmet samme dag, som Kevin Parker er i byen.

Philadelphia-bandet Hop Along, der gennem deres karriere har opnået stor kritisk succes i USA, er også klar til Aarhus, ligesom walisiske Novo Amor, der i øvrigt ofte sammenlignes med Bon Iver.

Det sidste af de otte nye navne er amerikanske Masego, der spillede på sidste års Tinderbox i Odense, hvor han performede sig til en femstjernet anmeldelse i Gaffa.

Dermed er der nu 39 navne på plakaten. Men selvom man skal betragte det som det endelige program for Northside, skriver festivalen, at der stadig er mulighed for, at der vil blive føjet et par navne mere til.

Northside 2019 finder sted i Ådalen 6.-8. juni.

Otte sidste navne klar: Her er den endelige plakat til Northside

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce