Palæstina Film Festival for 6. gang

Den 6. Palæstina Film Festival holdes 14. - 17. marts i Øst for Paradis og Biffen i Odder. Foto: PR

Palæstina Film Festival for 6. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Palæstina Film Festival med drama og dokumentar i Øst for Paradis og Biffen i Odder 14. - 17. marts.

Aarhus: For 6. år i træk holdes der Palæstina Film Festival af Arabisk Dansk Kulturhus i samarbejde med Opgang 2 og Øst for Paradis 14.-17. marts i Øst for Paradis.

Formålet er at vise nogle gode film, og desuden at give et bredere og mere nuanceret kendskab til Palæstina og palæstinensere. I år kommer festivalen også til Odder med en forevisning i Biffen.

I biografmørket kan man blive underholdt, samtidig med at man får en større forståelse for de mennesker, der til daglig lever midt i en af de længste og mest komplicerede konflikter i verden, siger Imad Kaaouach, formand for Arabisk Dansk Kulturhus.

Festivalen åbnes torsdag 14. marts kl. 19 med "Tårnet", der er en film om at genfinde håbet efter mange års frugtesløs venten i flygtningelejren.

Taler af Rabih Azad-Ahmad (R), kulturrådmand i Aarhus, Mufeed M. Shami, Palæstinas ambassadør i Danmark og Joumanah Al Shami, TV-vært i Libanon.

Fredag 15. marts kl. 19 vises "Omar", der er en thriller og en romantisk film med melodrama, som både er prisbelønnet og Oscar-nomineret.

Lørdag 16. marts kl. 16.30 er turen kommet til "Himlen Mellem Os", en dokumentarfilm om unge fra palæstinensiske flygtningefamilier i Aarhus. Desuden vises dokumentar fra Gaza "Great March of Return".

Søndag 17. marts kl. 16.30 vises "Gaza Surf Club", der handler om unge i det indelukkede Gaza, der finder frihed som surfere i Middelhavets bølger.

Filmen "Omar" vises i Biffen i Odder onsdag 20. marts kl. 18.

Palæstina Film Festival for 6. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce