Slotskoncerter vender tilbage til Frijsenborg: - En kæmpe gave

Frijsenborg Slot i Hammel danner til sommer rammen om Come2Live Slotskoncert 2019, hvor Tv-2, Mads Langer, Jacob Dinesen og bandet Liss er på plakaten. Arkivfoto: Flemming Højer

Slotskoncerter vender tilbage til Frijsenborg: - En kæmpe gave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frijsenborg Slot danner til sommer rammen om Come2Live Slotskoncert 2019, hvor Tv-2, Mads Langer, Jacob Dinesen og bandet Liss er på plakaten.

HAMMEL: Lørdag 15. juni går det løs på de grønne plæner ved Frijsenborg Slot, når Come2Live inviterer til en eftermiddag og aften med koncerter under åben himmel.

Come2Live er navnet på en række slotskoncerter, der startede i 2018 på Gram Slot. I år finder koncerterne, foruden Frijsenborg Slot, også sted på Ledreborg Slot og Hindsgavl Slot.

Come2Live har i programmet samlet en gruppe danske navne med en bred appel blandt både yngre og ældre publikummer.

Blandt dem er de to solister, Mads Langer og Jacob Dinesen. Mads Langer har spillet over 400 koncerter i ind- og udland og har modtaget flere priser. Jacob Dinesen er på kort tid strøget direkte ind på hitlisterne siden debutalbummet i 2016.

Bandet Tv-2 kommer med flere års erfaring til slotskoncerten. Publikum får lejlighed til at synge med på hits fra bandets enorme bagkatalog, men får også nye sange fra deres seneste album "Tæt trafik i Herning" at høre.

Aarhus-bandet Liss åbner festen på Frijsenborg kl. 16.30. De udgav i 2015 deres debut-EP "Try" og fik ved Pharrell Williams' hjælp hurtigt international opmærksomhed. I juni udgiver bandet en ny EP efter et par års tavshed.

Slotskoncert
Come2Live Slotskoncert finder sted på Frijsenborg Slot ved Hammel lørdag 15. juni klokken 16 til 01.På plakaten er Tv-2, Mads Langer, Jacob Dinesen og Liss.

Billetter koster 370 kroner stykket inden 1. juni, herefter stiger prisen til 470 kroner.

Billetsalget er i gang på Ticketmaster.
Steffen Brandt of resten af Tv-2  slukker og lukker slotskoncerterne på Frijsenborg Slot 15. juni. Arkivfoto: Axel Schütt
Steffen Brandt of resten af Tv-2 slukker og lukker slotskoncerterne på Frijsenborg Slot 15. juni. Arkivfoto: Axel Schütt

Perfekte omgivelser

Koncerterne bliver arrangeret af Futurelive i samarbejde med Frijsenborg Slot og Hammel GF.

- Vi ser omgivelserne helt unikke og perfekte til en forrygende "slots-festival". Vi ser samarbejdet med Frijsenborg og Futurelive som en kæmpe gave og ser frem til igen at sætte Hammel på landkortet som koncert-by, udtaler Allan Bo Andersen, forenings- og eventchef i HGF i en pressemeddelelse.

Der har tidligere været slotskoncerter med Thomas Helmig og Runrig på Frijsenborg Slot.

Slotskoncerter vender tilbage til Frijsenborg: - En kæmpe gave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce