Steffen Brandt: Jeg går i lidt pænere tøj end Allan Olsen

Steffen Brandt, der har rundet de 63, var yderst veloplagt, da han i aftes var hyret ind til at underholde omkring 550 garanter i Sparekassen Thy ved et arrangement i Aulum Fritidscenter. Foto: Henrik H. Breum

Steffen Brandt: Jeg går i lidt pænere tøj end Allan Olsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En snert af panik bredte sig, da Allan Olsen meldte afbud til garantmøder i Sparekassen Thy. Med kort varsel lykkedes det at finde et godt alternativ.

Det er sådan et telefonopkald, man gerne er fri for, når man har inviteret knap 800 gæster den ene aften og 550 den anden; sådan en venlig men beklagende kvindestemme, der fortæller, at den topunderholdning, man har booket, ikke bliver til noget:

»Allan Olsen er desværre blevet syg.«

Det var en svær pille at sluge for marketingchef Jakob Madsen i Sparekassen Thy tirsdag midt på formiddagen - med udsigt til et garantmøde i Hurup samme aften og i Aulum onsdag aften:

»Hun havde et andet bud på underholdning, der kunne lade sig gøre, men det matchede ikke vores profil, så det valgte vi fra,« siger Jakob Madsen om det alternative tilbud fra Allan Olsens manager.

Marketingchefen gik derfor i gang med at søge hjælp i sit netværk - i håb om at finde et navn, der kunne matche en af kongerigets ypperste poppoeter. Altså én person, der har både den spidse blyant og den akustiske guitar liggende på den absolut øverste hylde:

»Sådan en sidste øjeblikskontrakt er ikke billig, men Steffen var villig til at løfte opgaven,« siger Jakob Madsen om den 63-årige østjyde, der hedder Brandt til efternavn.

Der var bare lige det ved det, at Steffen Brandt dér ved middagstid i tirsdags befandt sig på Bornholm. Det lod sig fikse med et indenrigsfly til først Kastrup, derfra videre til Karup og så i bil til Hurup - og i aftes tjekkede frontfiguren fra tv-2 så ind i Aulum Fritidscenter.

Der sad Jakob Madsen med en god fornemmelse af at have sikret sig et navn med en tyngde, der matcher Allan Olsen:

»Det er væsentligt for os at kunne præsentere noget god underholdning for vores garanter.«

Og det fik de - leveret af en veloplagt Steffen Brandt, der bød på en timelang top-ti med sikre hits som »Bag duggede ruder«, »Nærmest lykkelig, »De første kærester på månen« og »Der går min klasselærer«:

»Tak for, at I ville se mig her på afbud fra Allan Olsen - men jeg går trods alt i lidt pænere tøj, end han gør.«

Da jeg spørger Jakob Madsen, om sådanne Steffen Brandt-sange leveret live en novemberaften i Vestjylland mon ikke koster i omegnen af 5000 kroner stykket, svarer marketingchefen med et afvæbnende smil:

»Det må du spørge hans manager om....«

Men det går vist ganske godt i Sparekassen Thy.

Steffen Brandt: Jeg går i lidt pænere tøj end Allan Olsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce