Store drømme om Hollywood: Jasmin laver Star Wars-serie med Lars Mikkelsen

Jasmin Christensen er kun 21 år og producer på dansk Star Wars-film med Lars Mikkelsen. Foto: Axel Schütt

Store drømme om Hollywood: Jasmin laver Star Wars-serie med Lars Mikkelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

21-årig stuerende er blevet producer på dansk-produceret Star Wars-afsnit, som skal tilbydes til Disney.

AARHUS: Jasmin Christensen er en ildsjæl. Lige nu er hun producer på en film om Star Wars - nærmere forklaring følger. Og hun vil forfærdeligt gerne have den til Aarhus.

Den 21-årige kvinde med bopæl i Aarhus, fortid i Frederikshavn, dansk far og mor fra Thailand, har i et års tid arbejdet sammen med instruktøren Shahbaz Sarwar om første del af en tv-serie i fem dele om Star Wars. Skuespilleren Lars Mikkelsen er med, og ifølge Jasmin Christensen er flere store navne på vej.

- Vi gør det på eget initiativ, fordi vi synes, der er nogle huller, som ikke er udfyldt i Star Wars-filmene. Det skaber vi film om og vil tilbyde det til Disney. Det bliver så godt, at Disney ikke vil kunne sige nej, siger Jasmin Christensen med begejstring og stor overbevisning i stemmen.

Budget: 800.000 kroner

- Vi er et hold af erfarne filmfolk i gang og har lavet en promotion-video på seks minutter, siger Jasmin Christensen. Hun er blevet producer på projektet og skal skaffe endnu en halv million kroner for, at det kan fuldføres.

- Vi har fået fat i flere end 200.000 kroner og holder 5. september en stor event i København med mange inviterede. Der håber vi på at få de sidste penge ind, siger hun.

Budgettet er oprindeligt på 800.000 kroner.

Film har hun altid været vild med, og hun overbeviste lynhurtigt Shahbaz Sarwar om, at hun skulle være filmens producer.

- Egentlig ville jeg blot være assistent for produceren, men efter tre minutter i et to timer langt møde på en café var han overbevist om, at jeg skulle være producer, siger hun, der kender branchen, fordi hun arbejder som autodidakt skuespiller. Indtil videre mest i reklamefilm.

- Jeg er iværksætter ligesom min far og meget forretningsminded, siger hun og føjer hæsblæsende til, at hun snart åbner sin egen app-virksomhed.

Tænk hvis det var i Aarhus

Allerhelst ser hun, at Star Wars-filmen bliver lavet i Aarhus, men lige nu ser det ud til, at det er i København, pengene skal hentes.

Vi er i gang med at skaffe ting, vi kan bruge til optagelserne: rejser, ophold, varevogne, brændstof. Det gælder om at tænke kreativt, siger Jasmin Christensen, der får mange nej'er.

- Men hver gang, der kommer et ja, er det det hele værd, siger hun.

Hun tror på, at når den første film er afleveret, giver Disney dem opgaven med at lave de næste fire.

- Og så er vejen banet til Hollywood, siger hun.

De næste optagelser foregår i september, på Møns Klint, Fakse Kalkbrud og i et studie på Nørrebro.

Ærgerligt det hele ikke er i Aarhus. Tænk hvilken omtale, byen ville få, og premieren kunne være her, siger hun, der altid har elsket den by, hun nu bor i.

Vil være iværksætter

Allerede i syvende klasse på Gærum Skole sagde hun til læreren, at hun ville være filminstruktør eller producer.

- Men min lærer, som er en af de bedste, jeg har haft, sagde, at jeg levede i en drømmeverden. I niende klasse lavede jeg ønsket om til politibetjent. Men jeg skal være iværksætter, og jeg har sans for forretning, siger hun, der går på BSS (Handelshøjskolen) Aarhus Universitet, tredje semester.

Og Star Wars-filmene?

Dem har hun set hver og en.

Store drømme om Hollywood: Jasmin laver Star Wars-serie med Lars Mikkelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce