Tag med avisen i Kunsthal Aarhus


Tag med avisen i Kunsthal Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan du komme med Århus Stiftstidende på rundvisning i Kunsthal Aarhus og deltage i workshop med kunstnergruppen N55.

For et år siden tog et halvt hundrede af avisens abonnenter imod tilbudet om en rundvisning i Kunsthal Aarhus og fik i tilgift et møde med den verdensberømte kinesiske kunstner Song Dong, der havde fyldt hele underetagen med sin enorme installation bestående af ting, som hans afdøde mor havde efterladt.

<p>Foto: Thomas Nygaard</p>

Foto: Thomas Nygaard

Nu giver avisen igen sine abonnenter mulighed for at få én på opleveren i kunsthallen. Denne gang er det den københavnsbaserede kunstnergruppe N55, der er rykket ind og har erklæret kunsthallen for en Åben By. Det er første gang i 20 år, at kunstnergruppen, der har 180 udstillinger verden over på cv'et, udstiller i Danmark.

Sådan kommer du med
<ul><li>Sted: Kunsthal Aarhus, J.M. Mørksgade 13, Aarhus.</li><li>Tid: Onsdag 11. februar kl. 16.30-18.</li><li><strong>Sådan gør du:</strong> Send en mail til kultur@stiften.dk med titlen »Kulturhal«, husk at skrive navn, abonnements/kunde-nummer og også om du ønsker en eller to billetter. Du kan også skrive til Århus Stiftstidende, Banegårdspladsen 11, 8000 Aarhus C og mærk kuverten »Kunsthal«. Der er plads til 50 deltagere, og billetterne bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet.</li><li>Tilmeldingsfrist: Mandag 9. februar kl. 12.</li></ul>

Ligesom hos Song Dong er gruppens budskab, at det handler om at dele klodens ressourcer. Vi skal ifølge N55 dele såvel boliger som økonomi og produktionsmidler. I Kunsthallen kan man bygge alt fra cykler til huse - ja sågar sit eget wc.

Så er du abonnent på Århus Stiftstidende eller stiften.dk, så har du nu chancen for både at få en rundvisning i kunsthallen men også at deltage i en workshop med kunstnergruppen N55.

Tag med avisen i Kunsthal Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce