Trods smadret fod: The Minds of 99 gennemfører Aarhus-koncerter

Niels Brandt, forsanger i The Minds of 99, kommer næppe til at blæse rundt på scenen i aften, når bandet gæster et udsolgt Train. Der har været rygter om en aflysning, men koncerten bliver gennemført oplyser både bandet og spillestedet Train. Privatfoto

Trods smadret fod: The Minds of 99 gennemfører Aarhus-koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsanger i The Minds of 99, Niels Brandt, kom slemt til skade i en fodboldkamp tidligere på ugen. Torsdag testede bandet, om foden kunne holde til en koncert. Det kunne den, og de melder sig klar til fredagens udsolgte koncert på Train.

AARHUS: Det har været en turbulent uge for det danske band The Minds of 99. Og for deres fans.

Onsdag - dagen før den ene af to udsolgte Aarhus-koncerter - delte bandet et billede af forsanger Niels Brandt siddende i en hospitalsseng på Hvidovre Hospital med venstre fod i gips helt op til knæet.

- Niels brækkede sgu foden mandag aften, da han spillede fodbold. Ja, fucking uheldigt og dårlig timing midt i touren, skriver bandet på sin Facebookvæg.

Her kan man også se et billede af foden, inden den kom i gips. Og det er ikke for sarte sjæle. Faktisk er det svært at se, at der overhovedet er tale om en fod.

Bandet var da ikke særligt optimistiske omkring torsdag aftens intimkoncert i Jægergårdsgade for cirka 100 superfans. Først lød meldingen, at bandet opgav at spille, men koncerten blev afviklet. Og det endda i fin stil, fortæller Bertram Zanjani, booker hos koncertarrangøren Train.

- Tirsdag havde jeg 10 ubesvarede opkald på min mobil fra bandets agent. Da jeg endelig fik snakket med agenten, viste det sig, at Niels (Brandt red.) hverken kunne gå eller stå på grund af smerter. Så vi troede faktisk, at vi var nødt til at aflyse koncerten, fortæller Bertram Zanjani.

Spiller fredag aften

Helt frem til onsdag eftermiddag var bandet selv i tvivl, men det blev besluttet at give koncerten et forsøg.

- Hvis man er Minds-fan, ved man, at Niels ikke ligefrem er kendt for at stå stille under sine koncerter. Så jeg havde lidt frygtet, at koncerten i aftes (torsdag red.) ville blive en kedelig affære, hvor han bare sad ned og havde ondt. Men han gav den maks gas, stod op og stavrede løs på sine krykker, oplyser Bertram Zanjani.

Fredag aften gælder det endnu en udsolgt koncert. Denne gang på Train. Og også her er meldingen, at The Minds of 99 spilller.

- Vi aner ikke, hvordan det bliver, men vi prøver. Der er så mange derude, der har glædet sig, og det har vi også, da vi har haft den vildeste tour nogensinde indtil videre. Hvis vi føler, vi kan fortsætte og det giver mening, så fortsætter vi, skriver bandet på Facebook.

- Niels har gips på og kommer mest til at bruge krykker og sidde ned, så det bliver mildest talt nogle lidt anderledes shows, men sangene er jo sangene, og stemmen er ikke brækket endnu, så vi tager et gig ad gangen.

Trods smadret fod: The Minds of 99 gennemfører Aarhus-koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce