Vi har alle et behov for at føle, at vi hører til

Kirsten Brun har skrevet en bog om familieforhold. Foto: Axel Schütt

Vi har alle et behov for at føle, at vi hører til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirsten Brun, århusiansk forfatter, er ude med sin anden bog inden for et år.

AARHUS: Den århusianske forfatter Kirsten Bruun udkommer 28. februar med sin tredje bog, "Efter branden".

Læserne møder i romanen søstrene Chelsea og Rikke, der begge bor i Århus, samt deres far Stig, der holder til i Italien. Der er dog lang vej til familieidyl for de tre, da læserne møder dem flere år efter en familietragedie, der får alvorlige konsekvenser.

Kirsten Brun har fokus på, at alle mennesker har et behov for en sammenhængskraft i livet, et grundlæggende behov for at føle, at de hører til. Her er familien helt central. Forfatteren kommer ind på konsekvenserne for mennesker, når den kraft brydes, samt hvordan det påvirker en, når man allerede i barndommen svigtes af sine forældre og ikke rigtigt føler, man hører til nogle steder.

- Jeg oplever, at mennesker går virkelig langt for at være rummelige og for at holde fast i familien. Når det indimellem går i stykker, præger det os voldsomt, siger Kirsten Brun i en pressemeddelelse.

- Jeg har ønsket at arbejde med, hvordan et fælles afsæt - en tragedie og et stort svigt - i de to søstres barndom giver sig forskellige udtryk: Rikke ønsker sig ikke familie og vil ikke risikere at skulle miste igen. Chelsea sætter alle andre behov til side for at skabe og sikre en familie, som hun allerede gjorde som barn, siger Kirsten Brun.

Hun kommer selv fra en søskendeflok på tre.

- Mine to yngre søstre fortæller mig stadig, hvor for meget storesøster jeg er. De kan godt synes, jeg er en smule bedrevidende eller vil arrangere ting. Så jeg bider mig gevaldigt i tungen for netop ikke at arrangere eller holde foredrag, siger Kirsten Brun.

Kirsten Brun og bogen
Kirsten Brun er født i 1955 og bor i Aarhus. Hun har arbejdet med flygtninge blandt andet som leder af et asylcenter og som koordinator for Red Barnet under krigen på Balkan. I 2018 udgav hun hos Byens Forlag krimien "Natten er deres", der er solgt til udgivelse i udlandet. Efter branden udkommer 28. februar 2019 på Byens Forlag og koster 299 kroner.

Byens Forlag driver bogcaféer i København og Vejle som udadvendte kontorer.

Vi har alle et behov for at føle, at vi hører til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce