Vold i børnehøjde: Film om vold i hjemmet nomineret til pris

Kortfilmen "Et Liv" af århusianske Stine Ilona Eilertzen er blandt de nominerede til Ekkos Shortlist Awards. Billedet er fra filmoptagelserne, som blandt andet foregik på Amtsygehuset som location. Filmen handler om vold i hjemmet og ses fra en seks-årig piges synsvinkel. Foto: Axel Schütt

Vold i børnehøjde: Film om vold i hjemmet nomineret til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stine Ilona Eilertzens film "Et Liv" er nomineret til Ekko Shortlist Awards, der er stiftet af Filmmagasinet Ekko.

AARHUS: Den århusianske manuskriptforfatter og Kaospilot Stine Ilona Eilertzen gik i 2013 i gang med at samle penge ind til den korte spillefilm "Et Liv" efter et afslag fra Den Vestdanske Filmpulje. Filmen fortæller om vold i hjemmet set fra et barns synsvinkel.

Gennem crowdfunding og støtte fra private og fonde lykkedes det at nå filmens budget på 200.000 kroner, så optagelserne kunne gå i gang i august 2014.

Nu er "Et Liv" så blandt de 15 film, der er nomineret til Shortlist Prisen og Publikum Prisen. Det er de film, der har opnået de bedste placeringer på den ugentlige top 10 på filmmagasinets hjemmeside i løbet af det seneste år.

Vinderen af Shortlist Prisen bestemmes af en jury, og med hæderen følger en præmie på 25.000 kroner, mens Publikum Prisen afgøres af publikumsstemmer.

Alle kan nu stemme på deres favorit på Ekkos hjemmeside www.ekkofilm.dk frem til mandag 4. december kl. 12.Det er fjerde gang Filmmagasinet Ekko afholder Ekko Shortlist Awards. Det sker i år på Bremen Teater i København, 9. december. Foruden "Et Liv" er to andre film fra det østjyske repræsenteret; "Min egen skygge" som er instrueret af Andreas Ettrup og produceret på Aarhus Filmværksted af Alex Jørgensen, og "Hvad mor ikke ved", instrueret af Christopher Bill Wiberg og produceret på European Film College i Ebeltoft af Amanda Emanuelsen Magnusson.

Vold i børnehøjde: Film om vold i hjemmet nomineret til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce