Aarhus har reelt ingen lufthavn


Aarhus har reelt ingen lufthavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvert år siden 2005 har jeg holdt en international webkonference i Aarhus med stigende tilslutning fra udlandet.

Flyforbindelser: Desværre er det ikke let at lokke udenlandske gæster til, da vores miniputlufthavn har så få internationale forbindelser. Der er kommet mange spændende forslag til placering af en ny lufthavn for Aarhus, men måske der findes en meget bedre, billigere og lettere løsning på problemet?


Problemet med Aarhus Lufthavn er efterhånden alment kendt: Få internationale fly og ringe adgangsforhold betyder, at gæster ofte må rive en ekstra dag ud af kalenderen for at få en ordentlig arbejdsdag i Smilets By, da de først skal skifte i Københavns Lufthavn. Det gør, at mange firmaer vælger at holde deres internationale arrangementer i København.


Igen i år havde jeg flere gæster på min konference fra eksempelvis Amsterdam og Rom, der havde booket fly via København til Aarhus. Havde de bare forberedt sig lidt bedre, kunne de have sparet tid og penge ved direkte fly til Billund Lufthavn.


En nem løsning for Aarhus kunne være at omdøbe Aarhus Lufthavn. På den måde ville situationen med ét snuptag se helt anderledes ud: Aarhus har reelt ingen lufthavn, og de gymnasielle bygninger ved Stabrand gør mere skade end gavn for byen.


Det tidligere navn, Tirstrup Lufthavn, var en mulighed, men Grenaa Lufthavn eller Djurslands Lufthavn ville også give god mening.


Så længe vi har Aarhus Lufthavn liggende langt ude på en mark på Djursland, kommer vi altså ikke videre.

Aarhus har reelt ingen lufthavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce