Borgmestervalg


Borgmestervalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Ja, man skal som bekendt høre og nu også læse meget, før ørene og øjnene falder af og ud. Jeg tænker på, hvad der stod på forsiden af Stiften onsdag 15. november. Seks dage før kommunevalget.

Her stod, efter at avisens udsendte havde været rundt og spørge borgerne i Aarhus, hvad de mente om borgmester Jacob Bundsgaard, at manden er fantastisk populær, og selv mange blå stemmer går ind for, at han skal fortsætte som borgmester efter valget.

Jeg må medgive, at det kan være svært at finde et egnet borgmesteremne blandt partierne i blå blok, og så er der kun én vej tilbage selv for en blå vælger, og det er at udpege en person som Bundsgaard, som på mange områder har ført blå politik, set i lyset af de mange penge, han har været med til at bruge på alskens prestigebyggerier, der alle bakkes op af blå blok.

Hvis nu avisens udsendte havde spurgt, om de kunne give blot et enkelt eksempel på, hvor Bundsgaard havde gjort sig til talsmand for byens svage medborgere og velfærden i Aarhus, ja, så var der blevet en larmende tavshed, for jeg mener ikke, der findes et eneste eksempel på, at han har været arbejderens og de svages talsmand, mens han har været borgmester.

Ret beset kan man faktisk godt undre sig over, at så mange stemmer socialdemokratisk her i Aarhus, for partiet her fører faktisk ikke "rød" politik. De forherliger alskens prestigebyggerier, kunst og kultur, samtidig med at kommunen ansætter en masse højtlønnede chefer og sparer og fyrer blandt de ansatte på gulvet. Tænk bare på, hvad de har sparet og fyret af menige medarbejdere indenfor ældreplejen.

Bundsgaard får nu mere i løn end statsministeren, og med udvalgsposter modtager han næsten to mio. kr. i løn om året plus alle de andre goder, jobbet medfører, så han er blandt de otte mest vellønnede borgmestre i Danmark. Der er 'skutte' meget 'rødt' i den slags.

Borgmestervalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce