Grenaas nye vej forsinket


Grenaas nye vej forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Først gik det galt (projektets færdiggørelse udskudt halve år)  - og så helt galt (kørslen kom slet ikke i gang)  - med Aarhus Letbane, som Norddjurs Kommune er medsponsor i millionklassen for. Turen Aarhus-Grenaa skulle have åbnet denne eftersommer. Foreløbig er forsinkelserne så store, at der end ikke er sat en dato på for starten på denne sporvogns-bane i 2018.

Nu er Norddjurs Kommunes anden store satsning på transportområdet - den 110 millioner kroner dyre vej med navnet Nordre Kattegatvej, også forsinket. Vejen skulle være taget i brug i slutningen af denne måned, men nu oplyser borgmester Jan Petersen, at vejprojektet er forsinket. Hvad der er gået galt i det projekt, oplyser borgmester ikke, men han skriver, at vejen vil åbne om nogle "få uger" (pressemeddelelsen er dateret 13. oktober).

De åbnings-arrangementer, der var planlagt, er helt udskudt til foråret til, hvor de skal afvikles "ved en storslået fejring", som Jan Petersen udtrykker det, i forbindelse med et planlagt erhvervsarrangement, som Grenaa Havn står for. Når åbningsarrangementer er udskudt, skyldes det, at Norddjurs Kommune er bange for, at det skal blive dårligt vejr, når vejen er færdig om "nogle få uger". (December er nævnt i Jan Petersens udtalelse).

Formanden for miljø- og teknikudvalget i Norddjurs, Jens Meilvang, beder alle om at sætte kryds i kalenderen til den fælles aktivitet i foråret med havnens erhvervs-arrangement og de udskudte åbningsaktiviteter. Hvilken dato krydset skal sættes, oplyses dog ikke i meddelelsen fra Norddjurs Kommune.

Ved den "storslået fejring" til foråret på Grenaa havn, kan Havnens nykårede formand, regionrådsformand Bent Hansen, så for alvor blive præsenteret for offentligheden i Grenaa. Husk at sætte kryds.

 

Grenaas nye vej forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce