Ih, hvor er det kommunalt...


Ih, hvor er det kommunalt...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Per Hovgaard, Niels Bohrs Vej 28, Viby J.
Kim Haugaard
Læserbrev. 

Aarhus har fået en sang om 2017-fliserne, skrevet af en studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium, Camilla Overgaard, og det er da en sød sang.

Nu er det sådan, at allerede helt tilbage i 1936 blev der skrevet en sang, hvorunder sager som det flise-makværk, skatteborgerne her har betalt til, indirekte nævnes. Sangen hed "Ih, hvor er det kommunalt", skrevet af Carl Viggo Meincke, og Poul Sørensen, melodi af Willy Kierulff og sunget første gang i 1936 af en af datidens største revykunstnere Schiøler Linck, i Fønix Revyen, og det er en sang, der vel aldrig har været mere aktuel, end den er i Aarhus Kommune i dag.

Prøv at google teksten, og mange vil nok give mig ret, når de nynner med eller læser den 82 år gamle tekst om, hvordan man skaber sig en karriere indenfor det offentlige. Jeg ved ikke, hvorfor jeg kommer til særligt at tænke på Magistraten for Teknik og Miljø i Aarhus...

Må en lægmand som jeg bidrage med et vers "mejslet i sten":

Pige træd varsomt, når du i Aarhus vil gå, så du ikke Kulturby Aarhus skal træde på, man ellers med vilje har anlagt mangen en sten, som du må betræde med dine smukke ben, hvorpå der er mejslet Aarhus 2017, det er tosset, jo vist, men hvad kan det 'nytten', når det for dem, der bestemmer, slår fuldstændig klik, i Aarhus betegnet som Miljø og Teknik.

Ih, hvor er det kommunalt...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce