Konservative vil skabe bedre rammer for erhvervslivet i Skanderborg


Konservative vil skabe bedre rammer for erhvervslivet i Skanderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Thomas Cordtz (K), byrådsmedlem i Skanderborg Kommune, Ry
Per Bille
Læserbrev. 

Ved kommunalvalget i november fik Det Konservative Folkeparti et rekordflot valg til byrådet i Skanderborg Kommune. Vi takker for den store opbakning og ved, at det forpligter. Derfor fortsætter vi arbejdet til gavn for borgere og erhvervsliv og for udvikling i hele kommunen.

Ved valget slog vi igen og igen fast, at en stemme på Det Konservative Folkeparti er en stemme på bedre vilkår for børn, ældre og udsatte, på fornuftig omgang med skattekronerne, på mere vækst og lavere skatter og på optimale vilkår for erhvervsliv og iværksættere.

For at få råd til dette vil vi sikre, at kommunen bruger skattekronerne effektivt og skabe endnu bedre rammer for erhvervslivet. Et stærkt erhvervsliv er nødvendigt. for at Skanderborg Kommune fortsat kan tilbyde den service og velfærd, som vi ønsker. Af samme grund har vi foreslået oprettelsen af et nyt §17, stk.4-udvalg, der skal arbejde for bedre vilkår for erhvervslivet.

Netop derfor ærgrer det os, at borgmesteren ved den netop overståede nytårskur for erhvervslivet stillede sig tilfreds med, at Skanderborg Kommune lige så stille var sivet ned gennem rækkerne i undersøgelserne og vurderinger af erhvervsklimaet i kommunen. Skanderborg Kommune har taget en rutsjetur nedad i både DI's vurdering og i Dansk Byggeris årlige rangliste over de mest erhvervsvenlige kommuner. I DI's vurdering lander vi på en ottendeplads, og i Dansk byggeris lå Skanderborg på 23. pladsen, men i den seneste opgørelse er kommunen røget ned som nummer 44 på listen.

Det skal vi gøre bedre! I Det Konservative Folkeparti mener vi, det skal være lettere og smertefrit at drive og etablere ny virksomhed. Et stærkt erhvervsliv er lig med vækst og arbejdspladser og i sidste ende overskud på bundlinjen til velfærdsområderne.

Både før, under og efter valget har venstrefløjen til stadighed betonet den brede enighed i byrådet om snart sagt alt. Man kunne fristes til at spørge, om samme flertal også stiller sig tilfreds med de ringere vurderinger?

Det Konservative Folkeparti og jeg vil i de kommende fire år udgøre en årvågen og skarp borgerlig opposition. Vi stiller os ikke tilfreds med mindre gode resultater - og navnlig ikke på erhvervsområdet, hvor Skanderborg Kommune har alle forudsætninger for at blive Danmarks erhvervskommune nummer 1.

Det er en klar en konservativ målsætning at skabe bedre rammer for vores erhvervsliv for derved at sikre overskud til bedre velfærd og service og udvikling i hele kommunen.

Konservative vil skabe bedre rammer for erhvervslivet i Skanderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce