Læserbrev: Aarhus Pride og statsborgerskaber


Læserbrev: Aarhus Pride og statsborgerskaber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jakob Søgaard Clausen, Aarhus, folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Østjylland
Axel Schütt
Læserbrev. 

Den 1. juni sender LO formand i Aarhus, Ole V. Christiansen, en ordentlig bredside afsted mod Dansk Folkeparti. LO-formanden bruger på grummeste vis Aarhus Pride som anledning og får på finurlig vis flettet Priden sammen med Dansk Folkepartis krav om et loft over antallet af tildelte statsborgerskaber.

Aarhus Pride er en festdag. En festdag, Dansk Folkeparti for tredje år i træk var med til at bakke op om. En dag, hvor mange viste, at der i Danmark skal være plads til at leve et godt liv uanset seksuel orientering og kønsidentitet. Derfor er det efter min mening også helt forrykt at bruge sådan en festdag til et politisk angreb.

LO-formanden skriver, at Aarhus Pride også handler om, at alle har ret til at være her. Det er jeg uenig i. Hele verden skal ikke inviteres til Danmark. Vi kan ikke tage imod hele verden i Danmark. Og hele verden har ikke ret til at være i Danmark. Sådan er det i hvert fald, hvis man er interesseret i Danmarks fortsatte eksistens, og hvis man mener, at vi også skal kunne afholde Aarhus Pride i fremtiden. Dertil kommer, at det er en bekymrende udtalelse fra en lokal LO-formand. Mon alle LO-formandens medlemmer er enige i, at ubegrænsede mængder af primært ufaglært arbejdskraft til Danmark er verdens bedste idé? Jeg tvivler.

I forhold til statsborgerskab, så bør der ikke være en begrænsning på disse, ifølge LO-formanden. Vidste man ikke bedre, kunne man næsten tro, at hvis blot man formår at krydse den danske grænse, så bør det være nok til at modtage dansk statsborgerskab?

I Dansk Folkeparti er vi optagede af hensynet til Danmark, danskerne og landets fortsatte eksistens. Derfor mener vi, at der skal være en grænse for, hvor mange statsborgerskaber vi årligt deler ud. Vi mener godt, at man kan sortere i, hvem vi giver statsborgerskab til. Statsborgerskabet skal nemlig gives til mennesker, der vil Danmark. Mennesker, som har lært vores sprog. Og endnu vigtigere: Mennesker, som bakker op om vores normer og værdier. Netop de normer og værdier som gør, at vi også næste år og mange år ud i fremtiden kan afholde festdage som eksempelvis Aarhus Pride.

Læserbrev: Aarhus Pride og statsborgerskaber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce